Josep Bartomeu, escollit president del F. C. Barcelona

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – Albert Roca.

Josep Maria Bartomeu ha estat el guanyador de les eleccions a la presidència del FC Barcelona que s’han celebrat aquest dissabte a les instal·lacions del Camp Nou. Un total de 25.823 socis, el 54,63% dels socis que han votat, han fet confiança al candidat que va ser l’últim president del Club. Les eleccions han tingut una participació final de 47.270 vots, que signifiquen un 43,12% del cens electoral, fixat amb 109.637 socis. Aquestes han estat les terceres eleccions amb una major participació de la història del FC Barcelona. Les superen les de l’any 2010 (57.088) i 2003 (50.745).

bartomeu gan copia

El secretari de la Junta Electoral i la Comissió Gestora, Jordi Calsamiglia, ha estat l’encarregat de donar a conèixer els resultats definitius d’aquestes eleccions en les quals Joan Laporta ha estat el segon més votat amb 15.615 vots (33,03%), seguit d’Agustí Benedito, 3.386 (7,17%) i Toni Freixa1.750 (3,70%), amb un total de 506 vots en blanc i 190 declarats no vàlids.

El president de la Comissió Gestora, Ramon Adell, ha volgut agrair la tasca efectuada per la Junta i la Mesa Electoral, així com per tots els empleats i col·laboradors que han participat en l’organització
d’aquestes eleccions, que s’han celebrat sense cap incident. Adell ha comparegut acompanyat de tots els membres de la Mesa i la Junta Electoral.

Josep Maria Bartomeu prendrà possessió de la presidència en un acte institucional que se celebrarà dilluns a les 19 hores a l’Auditori 1899.

Declaracions de Ramon Adell, president de la Comissió Gestora:

“L’elevada xifra de participació legitima el nou president en una jornada que ens ha permès poder
viure unes eleccions de les quals ens hem de sentir orgullosos”.

“Ara el que cal és treballar perquè el president escollit sigui el president de tots”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s