AS Roma, rival del F. C. Barcelona en la 50a edició del Trofeu Joan GAmper

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona.

L’AS Roma serà el rival del FC Barcelona en la 50a edició del Trofeu Joan Gamper 2015 que se celebrarà el pròxim dimecres 5 d’agost al Camp Nou a les 22 hores. Serà el primer partit a casa del Barça de Luis Enrique la temporada 2015/16 i com cada any el trofeu serà l’ocasió per presentar l’equip davant l’afició.

barsa

Venda d’entrades

Els socis i aficionats que vulguin assistir a aquesta nova edició del Trofeu Joan Gamper podran començar a comprar la seva entrada a partir del dimecres 15 de juliol, a les 10 del matí. Els preus de les localitats van dels 29 als 94 euros, i els canals de venda seran al lloc web del FC Barcelona. Es podran comprar un màxim de sis entrades per persona.

Promocions exclusives

El Club ofereix a tots els socis tot un seguit de promocions perquè puguin gaudir del Trofeu Joan Gamper. Més enllà del descompte del 25% que tindran tots els socis, se’ls farà un descompte del 50% si compren entrades en una zona concreta de la Lateral 1 i de la Lateral 2 de l’Estadi.

Els socis i també la resta d’aficionats tindran la possibilitat de beneficiar-se d’una promoció familiar, que permetrà comprar dues entrades i obtenir dues localitats infantils de manera gratuïta. Aquesta promoció només s’aplicarà a les zones de Gol 2 i Lateral 1.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: