Ana Boadas i Toni Cruanyes presentaran “La Marató de TV3”

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

La 24a edició de “La Marató de TV3” serà conduïda per la periodista del programa “Divendres” Ana Boadas i per l’editor i presentador del “Telenotícies vespre”, Toni Cruanyes.

LM2015bona copia

 L’edició del 2015, que es farà el 20 de desembre, es dedicarà a l’obesitat i a la diabetis, les malalties metabòliques més importants i més freqüents a Catalunya, segons va decidir el Patronat de la Fundació a proposta de la Comissió Assessora Científica.

“És un repte i em fa respecte, però també és el millor regal professional que em podien fer. Presentar ‘La Marató’ amb l’Ana Boadas serà molt divertit. A més, l’edició d’aquest any està dedicada a l’obesitat i a la diabetis, amb efectes per a adults i nens. Serà una ocasió magnífica per conscienciar-nos tots plegats de millorar els nostres hàbits alimentaris i fer més exercici físic,” ha comentat Toni Cruanyes.

Per la seva banda Ana Boadas ha declarat: «Em fa molta il·lusió presentar ‘La Marató’. És un programa que ens uneix i ens fa créixer. Tots remant en la mateixa direcció: la investigació.” Boadas ha afegit: “Jo auguro sorpreses en aquest tàndem perquè ell representa, per molts, el seny i jo la rauxa, però jo crec que passaran coses, hi haurà sorpreses i hi haurà canvi de rols en algun moment. Ens divertirem molt.»

L’any 1998, La Marató es va dedicar a la diabetis. Aquella edició va sensibilitzar a bastament la societat, però també va representar un impuls significatiu en la investigació d’aquesta patologia a Catalunya. Disset anys després, La Marató se centrarà en aquesta malaltia i en l’obesitat, amb l’objectiu d’impulsar nous projectes de recerca en biologia cel·lular, teràpies gèniques, nous medicaments i tractaments diana que millorin la qualitat de vida de les persones afectades i, en general, permetin avançar en el seu coneixement des de totes les àrees de la recerca (bàsica, clínica i epidemiològica).

tv3.cat/marato

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: