TV3 prepara “Catalunya Experience”, un nou programa que ensenyarà Catalunya al món

Text – Redacció-Prensa TV3. Foto – Premsa TV3.

Des del novembre de l’any passat, TV3 està gravant el nou programa “Catalunya Experience” a diferents indrets del país. Es tracta d’una sèrie documental de gran format presentada per l’actriu Ivana Miño.

Ivana Miño 11-b copia

TV3 treballa en la producció de “Catalunya Experience”, una nova sèrie documental del Departament de Documentals i Nous Formats que compta amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu d’aquest nou programa de TV3, que encara no té data d’estrena, és mostrar Catalunya al món, i per ensenyar-la té com a convidats diversos viatgers amb gran influència pública, vinguts de diferents punts del planeta.

“Catalunya Experience”, dirigida per Xavier Brichs, és una sèrie documental de gran format que compta amb una bona dosi entreteniment. Es va començar a enregistrar el mes de novembre passat i està previst que les gravacions finalitzin el pròxim setembre. “Catalunya Experience” tindrà dotze capítols de 52 minuts de durada.

La sèrie està presentada per l’actriu Ivana Miño, que és l’amfitriona dels diferents convidats i que, a cada capítol, acompanya els viatgers a descobrir la nostra geografia.
Junts han passejat per paisatges increïbles, han tastat la millor gastronomia, han viscut les nostres festes i tradicions i han gaudit de diverses activitats esportives i culturals.

Cada capítol està protagonitzat per un viatger diferent, i n’hi ha de tots els continents. Per exemple, hi ha viatgers que vénen dels Estats Units, de Sud-àfrica, d’Austràlia, del Regne Unit, de Polònia, de Mèxic o d’Indonèsia. Alguns han viatjat sols a Catalunya i altres han vingut en família o amb amics. Es tracta de personatges d’edats, orígens i perfils molt variats, que han fet que cada capítol de “Catalunya Experience” sigui diferent. Són “instragramers”, bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió, escriptors…, amb una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació.

El projecte compta amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), que ha ajudat en la identificació dels convidats, així com en la producció del programa. “Catalunya Experience” és el nom amb què l’Agència promociona Catalunya a les seves xarxes socials. L’Agència Catalana de Turisme és pionera en la realització d’accions de màrqueting turístic a internet, com demostra el fet que l’any 2012 fos la primera destinació a organitzar un viatge amb instagramers per promocionar Catalunya o que el seu compte de Facebook tingui més de 500.000 seguidors.

El fet que el rodatge de “Catalunya Experience” abasti tot un any ha permès ensenyar paisatges i tradicions vinculades a totes les estacions. El programa ha esquiat al Pirineu, ha navegat per l’Ebre i ha participat en festes com el Carnaval de Vilanova o Sant Jordi, sempre acompanyat de gent que coneix i s’estima el lloc on viu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: