«Pels pèls», omple el Teatre Prado de Sitges de públic i somriures

Text – Redacció Barnafotopress-Premsa Ajuntament de Sitges. Fotos – Carlos Ferriz.

‘Pels pèls», programada dins el Cicle del Sitges Teatre, i que va acollir el Teatre Prado de Sitges, aquest passat diumenge, va ser tot un èxit. I es que aquesta obra va omplir el Prado de gom a gom, malgrat la coincidència amb l’important partit de fútbol que disputava el Fútbol Club Barcelona.

PELS PELS PORTADA

«Pels pèls», és una combinació de comèdia, thriller i reality show, en què el públic havia d’escollir quin és el fina La història gira al voltant d’un assassinat, comès en una perruqueria del Gaixample. El crim implica els seus sis protagonistes; el perruquer, la seva ajudant i els quatre clients. I per resoldre el cas, el públic juga un paper actiu, ajudant als Mossos d’Esquadra encarregats de resoldre el crim a la versió catalana, a trobar el culpable. I en cada sessió l’assassí pot ser un personatge diferent. Per això, la força de l’obra resideix en la improvisació dels actors i la seva interrelació amb el públic, que es converteix en un personatge actiu.

PELS PELS 2

‘Pels pèls’ (Shear Madness) és l’espectacle de teatre (no musical) amb més continuïtat al món després de La Ratonera, d’Agatha Christie. 61 produccions internacionals avalen l’èxit d’aquesta comèdia, que porta més de 30 anys triomfant a escenaris de Chicago, Boston, Nova York o Londres, sumant més de deu milions d’espectadors. Ha estat traduïda a onze idiomes, i ha rebut 7 vegades el Premi Globe com a millor comèdia de l’any. A Catalunya s’han pogut veure dos muntatges professionals de ‘Pels pèls’, dirigits per Pere Planella el 1987 i per Abel Folk el 2006. L’espectacle, original de Paul Pörtner, s’ha adaptat completament al 2015 i inclou nombroses referències a l’actualitat.

PELS PELS 3 PELS PELS BET

El repartiment coral inclou alguns dels actors més reconeguts de la comèdia catalana, com Mercè Comes, Pep Sais, Pep Planas, Jofre Borràs, Àlex Casanovas i Beth Rodergas.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: