CATALUNYA MOTO: La primera gran exposició sobre la moto i el motociclisme catalans, al Palau Robert

el

Text – Redacció-Albert Roca. Fotos – Albert Roca 

Aquest passat dilluns es va inaugurar l’exposició “Catalunya Moto. Indústria, societat, competició i tecnologia” al Palau Robert de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, qui va destacar la importància del motociclisme català, no només des d’una besant esportiva, sinó també industrial i tecnològica. La inauguració va reunir tota una sèrie de figures del món del motociclisme, del present i del passat, com ara: Pol Espargaró, Maverick Vinyales, Toni Elias, Sito Pons, Ángel Nieto i Toni Bou.

foto familia copia

El gran campió de Trial Toni Bou, després dels parlaments oficials  va fer una petita demostració de trial al pati del Palau Robert.

inaug 1 copiatoni copia

L’exposició estarà oberta al públic fins el proper 25 d’octubre, a les sales 1 i 2 del Palau Robert. La FCM, un dels pals de paller de la història del motociclisme català, compta amb una vitrina dins l’espai “Catalunya Moto” on hi ha exposats alguns tresors en forma de documents històrics de rellevants pilots catalans.

expo 1 copia expo 2 copia exp 3 copia expo 4 copia expo 5 copia

La mostra vol retre homenatge a totes les persones que en el passat i en el present han fet possible que Catalunya esdevingui una referència mundial del sector, i també vol projectar una mirada il·lusionada al futur. Un èxit col·lectiu en el qual han col·laborat els pioners i les marques d’un passat llegendari i els destacadíssims èxits esportius dels joves pilots catalans, aplicant la fórmula de talent, tenacitat i esforç.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s