Gerard Piqué, nou ambaixador de la Fundació Laureus Espanya

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

“L’esport té el poder de canviar el món”. Aquesta idea, expressada per Nelson Mandela, inspira des de l’any 2000 el treball de la Fundació Laureus Sport for Good. Gerard Piqué se suma ara a aquesta tasca i passa a formar part del grup selecte d’ambaixadors de la institució a Espanya. Fruit d’aquest nomenament, el jugador s’involucrarà de manera desinteressada en les accions que desenvolupa Laureus, i que es materialitzen en els diversos projectes amb l’objectiu de donar suport, a través de l’esport, a joves i nens amb dificultats.

Gabriel Masfurroll i Gerard Piqué, aquest matí a la Ciutat Esportiva. Foto - Premsa F. C. Barcelona.
Gabriel Masfurroll i Gerard Piqué, aquest matí a la Ciutat Esportiva. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

Aquesta xarxa d’ambaixadors està formada per un grup selecte d’esportistes i entitats esportives que compten amb reconeixement per les seves fites i/o per la seva contribució a la comunitat. Així, aquests aporten el seu coneixement i experiència al programa d’acció social de la Fundació Laureus. I comparteixen la seva confiança en el poder de l’esport per trencar barreres, unir la gent i millorar la vida dels joves d’arreu del món.

Els Laureus del Barça

El FC Barcelona ha estat guardonat amb els premis Laureus en dues ocasions: l’any 2007, en la categoria Spirit of Sport, en reconeixement a la seva condició de Més que un Club; i l’any 2012, en la categoria de Millor Equip, no només de futbol, sinó d’entre tots els esports.

Declaracions de Gerard Piqué, jugador del primer equip

“Crec en la importància d’ajudar els més desafavorits, especialment joves i nens, a través de l’esport”.

“Aquesta és una de les característiques que compartim els esportistes i que a més ens han inculcat des de petits al FC Barcelona. Sé la gran feina que fa la Fundació Laureus arreu del món, i els milions de joves i nens als quals ha ajudat a millorar les seves vides. Estic encantat de ser ambaixador de Laureus i faré tot el possible per donar-los suport en la seva causa”.

Declaracions de Gabriel Masfurroll, president de la Fundació Laureus Espanya

“Estem encantats de poder comptar amb la col·laboració i la implicació d’un gran esportista com Gerard Piqué. És un privilegi que formi part d’aquest gran projecte que és la Fundació Laureus i que amb ell podem arribar a més joves i nens que ho necessiten”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: