EL MUSEU DEL BARÇA, EL MÉS VISITAT DE CATALUNYA EL 2014

el

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Fotos – Premsa F. C. Barcelona.

El Museu del FC Barcelona torna a liderar, un any més, el rànquing dels museus més visitats de Catalunya. El 2014 va tancar l’activitat anual amb 1.530.484 visitants, fet que significa un 1,62% més que l’any anterior, quan va rebre 1.506.022 persones. El segueixen en segona posició el Museu Dalí de Figueres, amb 1.297.311 visitants, i en tercer lloc el Museu Picasso de Barcelona, amb 919.814 visitants.

Museu 1

Durant el 2014, el Museu del Barça ha assolit diverses fites. La primera va arribar a principis d’any, el 4 de gener, quan el Museu va rebre el seu visitant 25 milions. L’Àlex Jiménez i els seus dos fills, l’Estanis i el Dídac, van gaudir d’aquest honor i, a més de ser agraciats amb una visita exclusiva, van ser rebuts a l’entrada d’aquesta instal·lació pel vicepresident i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i pel director del Museu, Jordi Penas.

Una altra de les fites importants viscudes al Museu del Barça el 2014 va ser la celebració del 30è  aniversari, el 24 de setembre, amb diferents actes que es van iniciar el mateix dia de la Mercè, amb una visita institucional encapçalada per Cardoner, i una jornada de portes obertes per als socis icinc acompanyants. Per commemorar l’efemèride també en el partit de Lliga al Camp Nou contra el Granada, els jugadors del primer equip van vestir una samarreta especial que incloïa un logotip del 30è aniversari del Museu al pit, al costat de l’escut del Club. Aquell mateix dia de partit, els socis i aficionats van poder gaudir de tot un seguit d’activitats i accions a l’esplanada del Camp Nou.

Neymar i Giuly van visitar el Museu durant el 2014

museu 2

Entre les activitats per celebrar l’aniversari del Museu, es va dur a terme un concurs de ‘selfies’ del #CampNouExperiencie. Va haver-hi 2,76 milions de ‘m’agrada’ en les més de 8.000 fotografies fetes durant el concurs a Instagram.

A més, al llarg de l’any passat van ser moltes les personalitats que van gaudir del Camp Nou Experience, que inclou visita al Museu i un Tour per l’Estadi. Jugadors del primer equip comNeymar Jr van conèixer la història del FC Barcelona de primera mà. També ho van fer exjugadors com Belletti, Giuly, Bakero o Alan Simonsen. I visites interessant-se pel funcionament de la instal·lació com ara els responsables del Museu Roland Garros.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s