María Valverde i David Bisbal, el millor brindis del final dels actes del Centenari de Freixenet

Text – Albert Roca. Fotos – Carlos Ferriz-Albert Roca. 

Dos rostres ben coneguts, molt joves i amb projecció internacional: l’actriu María Valverde i el cantant David Bisbal, seran els protagonistes del Brindis nadalenc de Freixenet, i que serà el moment final dels actes del centenari de la primera ampola de Freixenet.

valverde

bisbal copia

En la roda de premsa celebrada aquest matí a Barcelona, Pere Bonet, director de comunicació de Freixenet ha comentat que els dos protagonistes de l’espot «són una gran parella per un gran moment», i que segueixen fidelment l’esperit de Freixenet del gran treball diari per arribar ben amunt. en la cerca de l’Excel·lència i l’Èxit. Bisbal continúa amb la seva trajectòria espectacular, reconegut arreu del món, i Valverde té per estrenar el filme «Exodus» del mític director Ridley Scott.

freixenet 1

El director de l’espot és Kike Maíllo, sorgit de l’inesgotable i exitosa factoria de l’ESCAC, i que ja ha dirigit a Maria i David en el migmetratge «Tú y yo», amb el que es presentava en societat el nou àlbum del cantant.

Kide Maíllo copia

En la roda de premsa celebrada aquest matí a Barcelona, Pere Bonet, director de comunicació de Freixenet ha comentat que els dos protagonistes de l’espot «són una gran parella per un gran moment», i que segueixen fidelment l’esperit de Freixenet del gran treball diari per arribar ben amunt.

El creador de la campanya de Freixenet, de JWT Espanya, Àlex Martínez,  ha avançat que l’espot «serà un gran espectacle que no deixarà indiferent a ningú», i del que ni el director ni els protagonistes han fet res semblant fins al moment.

Un emocionat Pere Bonet ha fet un recordatori als seus avis Pedro Ferrer i Dolores Sala, que estarien ben orgullosos del creixement de la marca, amb l’ampliació de les instal·lacions -actualment 33 Hectàries-, la feina que donen a 1912 empleats, la modernització del procès de treball, en el que estan presents les noves tecnologíes, entrant plenament a l’era digital.

Respecte l’anunci, Bonet ha comentat que seguim essent «el clàssic que tothom espera» i per això han volgut fer el millor brindis possible, l’homenatge a Freixenet, amb dos protagonistes d’excepció, dirigits per un director que pot arribar ben lluny a nivell internacional, com ha recordat Àlex Martínez, que coneix a fons la trajectòria de Kike Maíllo, a nivell publicitari

El rodatge de l’espot de Freixent 2014, es realitzarà a les instal·lacions de Freixenet a Sant Sadurní d’Anoia, i està previst estrenar l’anunci a les televisions, després del pont de Desembre.

Un gran any per Freixenet

freixenet 2

Freixenet segueix ostentant el certificat ISO 14001, que reconeix i garanteix el saber fer mediambiental, tenir màxima cura del paisatge vitivinícola i millorar-lo. Cuidar la vinya on tot comença, el veritable patrimoni del territori.

2014, també ha estat gratificant per haver recollit nous premis a la qualitat dels seus caves, entre els quals destaquen els aconseguits per dos Freixenet de gamma alta, dues de la col·lecció « Cuvées de Prestige de Freixenet »: -Trepat, Rosé Pàl·lid, 2012 ha estat triat « World Champion Greatest Value Sparkling Wine », o sigui, el Millor espumós Rosat del Món, en el Concurs Internacional « The Champagne & Sparkling Wine World Championship 2014 » -Casa Sala, Millésime 2005 ha merescut el «Vinari d’Or » als Caves de llarga criança.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: