Ona Carbonell serà proclamada Reina del Cava en l’acte central de la Setmana del Cava de Sant Sadurní d’Anoia

Text – Albert Roca. Fotos – Albert Roca-Carlos Ferriz.

El Restaurant barceloní Dos Cielos, dels coneguts germans Torres, amb una estrella Michelín, va acollir la nit de dijous la presentació de la XXXIII Setmana del Cava, de la que el cartell l’ha realitzat la coneguda il·lustradora Roser Capdevila, autora de “Les tres bessones”.

roser

L’acte va ser presidit presidit pel director general de l’INCAVI, Jordi Bort, acompanyat el president de la Confraria del Cava, Toni de la Rosa; la presidenta dels Joves Confrares, Maria Mata i Carles Jiménez com a ex-president dels Joves Confrares; el president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, el president de l’Institut del Cava, Jaume Gramona i l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell.

pres cava 2

setmana cava

Durant l’acte es van anunciar els protagonistes de l’acte central de la Setmana del Cava, la coronació de la Reina, que es celebrarà el proper dissabte 4 d’octubre. La reina serà la nedadora Ona Carbonell, actual capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada, i el pregoner serà el conegut presentador i humorista Quim Masferrer, presentador de l’exitós programa de TV3 “El Foraster”.

Ona Carbonell amb les medalles que va guanyar en els Campionats del món de Natació de Barcelona 2013
Ona Carbonell amb les medalles que va guanyar en els Campionats del món de Natació de Barcelona 2013
Les dames d'honor que acompanyaran la Reina del Cava Ona Carbonell
Les dames d’honor que acompanyaran la Reina del Cava Ona Carbonell
El sempre divertit i entranyable Quim Masferrer
El sempre divertit i entranyable Quim Masferrer

Un altre dels grans noms d’aquest any, serà el pintor Miquel Barceló, autor de la decoració de la cúpula de la Sala XX del Palau de les Nacions Unides de Ginebra,i que serà investit Confrare d’Honor.

 Altres actes destacats de la Setmana el Cava són el XXXII Congrés Internacional del Cava, que se celebrarà el dimecres 8 d’octubre a a seu de la Confraria del Cava, el Simposium d’Enoturisme País del Cava, que es farà el dimarts 14 d’octubre a la Fassina de Can Guineu i la VIII Cursa Solidària País del Cava que es disputarà el diumenge 26 d’octubre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s