“Barcelona”, la història de dues dones i una ciutat assetjada per la guerra, demà dimarts a TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto Premsa TV3.

Dimarts, a les 21.55, TV3 emetrà “Barcelona”, l’obra de teatre del dramaturg Pere Riera, un dels grans èxits del TNC, protagonitzada per Emma Vilarasau i Míriam Iscla.

Enregistrada al TNC pels equips de TV3, “Barcelona” és la història de la Núria i l’Elena, dues dones amb comptes pendents; dues amigues separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria. Dues dones atretes sense remei per l’encís d’una ciutat prodigiosa; una ciutat rosa de foc, blava i vermella. El seu retrobament, la darrera batalla entre totes dues, tindrà lloc en una Barcelona que respira, malgrat tot, les cendres d’una època daurada. Totes dues hauran de posar en solfa allò que les acosta i allò que les separa, amb el ressò d’una guerra estúpida i sagnant com a teló de fons.

image003-copia

“Barcelona”, del dramaturg Pere Riera, va ser un dels gran èxits de la temporada teatral del TNC, on es va representar els mesos de maig i juny de l’any 2013. Pere Riera, l’autor, qualifica “Barcelona” com un “acte d’amor a una època, a una gent, a una ciutat prodigiosa.

A un temps que hauria pogut ser el preludi d’un temps encara millor: més ple de llibres, d’escoles, de música i de llibertat.” Els personatges principals, Núria i Elena, estan interpretats per Míriam Iscla i Emma Vilarasau, al capdavant d’un repartiment en què destaquen actors i actrius com Anna Moliner, Jordi Banacolocha, Pep Planas, Pepa López, Carlos Cuevas i Joan Carreras. “Barcelona”, tant per l’argument com per la posada en escena i la interpretació, va recollir les crítiques més elogioses.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: