El gran espectacle de la presentació del joc de cartes VICTUS

Text – Redacció-Premsa Devir. Fotos – Premsa Devir.

Aquest passat dimecres, es va fer la presentació del Joc Victus -DEVIR- a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on el llegendari regiment de Fusellers Voluntaris «Els Miquelets» van desfilar, rememorant La Guerra de Successió el 1714.

victus 2

Després van portar les seves caixes de munició repletes de jocs de cartes Victus a Gaelic Bcn, el pub va acollir Devirfest2014, i que està al costat de la Plaça Sant Jaume. El soci-director de Devir, Joaquim Dorca, i l’autor del joc, Oriol Comas, van ser els amfitrions de la presentació del Joc Victus enmig d’un gran ambient.

En la imatge, Oriol Comas (dreta) i Joaquim Dorca (esquerra).
En la imatge, Oriol Comas (dreta) i Joaquim Dorca (esquerra).

A hores d’ara tothom ja sap que Victus. Barcelona 1714 és una novel·la de ficció històrica de gran èxit escrita per Albert Sánchez Piñol i protagonitzada pel tinent coronel Martí de Zuviría.

La novel·la ha estat publicada per La Campana, l’editorial d’Isabel Martí. L’acció se situa a la Guerra de Successió espanyola i sobretot al Setge de Barcelona (1713-1714). En aquests moments, Albert Sánchez Piñol ja treballa en la segona part de Victus.

I de la mà de Devir aquest mes de maig arriba el joc de cartes Victus, inspirat en la novel·la, i a setembre arribarà Victus, el joc de taula que serà una altra història tot i que s’inspirarà en la mateixa història! , mai millor dit. Oriol Comas i Coma és l’autor del joc de cartes, i Toni Serradesanferm el del joc de taula. Però ara toca parlar del joc de cartes.

El joc de cartes

Barcelona, 1714. Martí Zuviría i Antonio de Villarroel (un dels militars que dirigirà la defensa de Barcelona) lluiten aferrissadament contra el setge ferotge de les tropes borbòniques. Es combat sense treva a les muralles i als baluards. La població resisteix heroicament. N’hi haurà prou amb el sacrifici dels barcelonins per salvar la ciutat? Al joc de cartes de Victus els jugadors prenen la identitat dels grans protagonistes de la novel·la, tant del bàndol que defensava Barcelona com de les tropes borbòniques que l’assetjaven.

Es barallaran als escenaris del setge per guanyar una guerra on tot hi val, on cada persona és important, on no se sap amb certesa qui va amb qui.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: