El FC Barcelona rep el Boeing 777 blaugrana de Qatar Airways

TEXT – REDACCIÓ-PREMSA QATAR AIRWAYS. FOTOS – PREMSA QATAR AIRWAYS.

El cel blau de Barcelona ha estat el teló de fons de la rebuda per part del FC Barcelona del Boeing 777 de Qatar Airways pintat amb els colors del club, que va aterrar dimecres per primera vegada a l’Aeroport d’El Prat.

barça fligt

Els jugadors del primer equip, juntament amb el President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el Vicepresident primer, Àrea Econòmica y d’Estratègia, Xavier Faus; i el Director General, Antoni Rossich; han posat alegrement per a la foto davant del Boeing 777, dissenyat en honor a l’acord entre les dues organitzacions, que va començar al juliol de 2013.

barça

L’avió inclou la vistosa bandera del Barça, pintada a la cua del Boeing 777, així com l’escut del club junt amb l’eslògan ‘Un equip que uneix al món’ (A team that unites the world), concepte que va ser introduït per primera vegada a l’anunci creat per donar suport al patrocini.

“Estem molt contents de veure el nostre Boeing 777 amb el disseny blaugrana aterrar a Barcelona, la ciutat del FC Barcelona,” ha declarat Akbar Al Baker, Director Executiu de Qatar Airways. “L’arribada de l’avió per primera vegada a aquesta bonica ciutat ha estat molt especial gràcies a l’assistència dels jugadors, el Sr. Bartomeu, el Sr. Faus i el Sr. Rossich. L’avió que representa tant al FC Barcelona com a la nostra companyia aèria demostra quant hi creiem en aquest patrocini. Li desitgem a l’equip tota la sort del món per a l’últim partit d’aquest dissabte i desitgem continuar amb aquesta exitosa relació amb el FC Barcelona.”

“Ha estat molt emocionant poder veure de prop aquest immens i espectacular avió, el Boeing 777 de Qatar Airways, que llueix amb els colors blau i grana i l’escut del FC Barcelona. És el primer cop que el Boeing 777 del nostre patrocinador aterra a la nostra ciutat i li donem una càlida benvinguda. Aquest avió simbolitza el valor de l’aliança entre el Barça i Qatar Airways i la nostra vocació universal i global, que es veu reflectida en els viatges intercontinentals que realitza. Estem encantats de què passegi els nostres colors pels cels de tot el món”, ha afirmat Josep Maria Bartomeu.

Els colors del FC Barcelona, al costat del logotip de Qatar Airways a l’avió, es van pintar a mà a Dublín, Irlanda, on un equip va decorar l’aeronau donant-li un efecte òptic de manera que, quan l’avió vola, la bandera del Barça sembla que es mogui amb el vent.

Els vius colors blaugranes pintats al fusellatge de l’avió van destacar clarament gràcies a la llum del sol, mentre els jugadors es fotografiaven davant de l’avió amb el seu equipament esportiu. Els pilots i la tripulació de cabina del vol van tenir l’oportunitat de fer-se una fotografia al costat dels jugadors, remarcant els forts vincles entre ambdues organitzacions.

Durant aquests nou mesos des que l’acord es va fer efectiu, la companyia aèria ha posat en marxa una campanya de suport al patrocini que inclou l’exitós anunci “La terra del FC Barcelona”, amb més de vuit milions de visites de tot el món; ha patrocinat el Tour Asiàtic del FC Barcelona; i ha creat paquets exclusius de Qatar Airways Holidays per a què els seguidors del club puguin visitar Barcelona i acudir als partits de l’equip.

El Boeing 777 amb el nou disseny vola actualment a nombrosos destins de la xarxa global de la companyia aèria, incloent Bangkok, Singapur i Bombai.

Qatar Airways ha experimentat un ràpid creixement en els últims 17 anys d’operacions. La companyia compta actualment amb una moderna flota de 134 avions oferint més de 139 destins clau de negoci i oci a tota Europa, Orient Mitjà, Àfrica, el Pacífic i Amèrica.

Durant els pròxims mesos, la xarxa de vols de Qatar Airways creixerà encara més amb l’adhesió de destins com Sabiha Gökçen Airport, Turquia (22 de maig de 2014); Edimburg, Escòcia (28 de maig de 2014); Miami, Estats Units (10 de juny de 2014); Tòquio-Haneda, Japó (18 de juny de 2014); Dallas/ Fort Worth, Estats Units (1 de juliol de 2014) i Djibouti-Ambouli, Djibouti (27 de juliol de 2014).

IMÀTGES EN VÍDEO:

http://youtu.be/4iL-al-C1lM

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: