Els Sorgenfresser són el peluix de moda a Europa: ja porten més d’1 milió d’unitats venudes

el

Text – Redacció-Premsa Devir. Fotos – Premsa Devir.

Són els “menjapors” perquè els més menuts de la casa escriuen o dibuixen les seves pors i les fan “desaparèixer” a la boca-cremallera dels Sorgenfressers (“menjapors” en alemany). Els Sorgenfresser són tot un fenomen a escala europea, creats pel alemany Gerd Hanhns porten més d’1 milió d’unitats venudes a tot Europa. Al nostre país acaben de rebre el Premi Ibertoy pre-escolar de la fira de la joguina que s’acaba de celebrar a Barcelona, al mateix temps han rebut importants premis a Anglaterra, França i Alemania.

En la imatge, Joaquim Dorca, soci-director de Devir, amb part de la seva gent i els Sorgenfresser!
En la imatge, Joaquim Dorca, soci-director de Devir, amb part de la seva gent i els Sorgenfresser!

Europa sencera està gaudint dels Sorgenfresser: fins i tot els trobem a Islàndia! A l’Estat espanyol l’èxit està arrencant per Catalunya. Una de les claus dels Sorgenfresser és que en principi  són els amics dels petits… però acaben sent els amics de tota la família! N´hi ha més de 15 diferents en gran, i 6 en format petit.

Sorgenfresser Polli Sorgenfresser Saggo

 

Devir, l’empresa especialitzada en jocs de taula (Catan, Carcassone, L’Illa Prohibida, Enigmàrius…)  present a 6 països i amb seu a Barcelona pel que fa a l’Estat espanyol, amplia el ventall del seus productes amb els “menjapors”, una aposta que esta resultant guanyadora.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s