Torna BOIG PER TU, el musical, amb les cançons de SAU, el proper divendres 14 de març al Teatre Borràs

Text – Redacció-Premsa Boig per tú. Foto – Premsa Boig per tú.

A partir del 14 de març, l’escenari del Teatre Borràs s’omplirà de molt bon bon rotllo, música en directe i  ball. Torna l’exitós musical BOIG PER TU, amb les cançons de SAU. Estrenat al passat mes de desembre al Barts, va tancar la seva primera temporada el passat 16 de febrer amb el cartell d’entrades exhaurides.

1661222_487755441329918_147384881_n

Ara torna al Teatre Borràs amb una posada en escena renovada on l’escenografia és totalment diferent feta amb ampolles de colors i amb un nou disseny de vestuari.

L’espectacle, que ja ha estat vist per més de 25.000 persones, explica la història d’un grup de joves que volen organitzar un festa, el punt de partida perfecte per descobrir les seves vides, secrets, inquietuds i pors.

Amb cançons com ‘Envia’m un àngel’, ‘El tren de mitjanit’, ‘És inútil continuar’, ‘El teu estiu’, ‘Això es pot salvar’, ‘Tu encens el meu foc’ o ‘Me’n torno a Sau’ tornaran a sonar a partir del 14 de març al Teatre Borràs (Plaça Urquinaona, 9).

boig-2
BOIG PER TU està dirigit per Ricard Reguant i protagonitzat per Neus Pàmies, Roger Borrull, Pol Nubiala, Òscar Monclús, Joan Olivé, Carla Mercader, Cristina Murillo, Lidia Ibáñez, Mònica Macfer, Júlia Creus, Ferran González, Roc Olivé, Arnau Lobo i Xènia Reguant. La direcció musical està a càrrec de Pep Sala, membre fundador de SAU.

Venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: