Roger Pera i Sergi Zamora, el seu retorn triomfal a “Germans de Sang”

Text i Fotos – Albert Roca. 

Com si el temps no hagués passat, com si tot continués intacte… 20 anys després, els actors Roger Pera i Sergi Zamora tornen a ser els protagonistes del Musical “Germans de Sang”, encarnant els papers dels germans Mickey i Eddie, que són separats al néixer i que es pot veure al Teatre del Raval.

ent germans 3

Durant tot aquest temps han coincidit en diferents produccions televisives, en el doblatge, però no en el teatre. Roger Pera ens comenta que “alguna vegada s’havia parlat de la il·lusió de tornar a representar-la, però més que res el que fèiem era recordar les moltes anècdotes que vem viure”. D’aquella època ens diu que “l’èxit de l’obra va ser una sorpresa per a tots… com el Ricard Reguant i l’empresa FOCUS, que ens va produir aleshores el musical. Hi havia moltes cues per veure l’obra, la gent ens escribía cartes, ens esperava al sortir… va ser molt maco”.

ent germans 1

Un dels fets més destacata és la vigencia d’alguns temes com la crisi “la història està situada a Liverpool, on hi havia molt d’atur i desnonaments i això està reflectit, i aleshores no es va entendre, i fixa’t… també ens passa a nosaltres”.

ent germans 2

I que ens diuen els dos actors de tornar a representar l’obra. En Sergi diu que “el temps és un bon aliat per donar-li més matisos al personatge, a tenir una millor perspectiva del procés que viu al llarg del temps”, i el Roger “són personatges que passen per molts estadis i em sento molt còmode de tornar-lo a interpretar”.

ent germans 4

I per finalitzar els preguntem sobre el públic que està venint –i omplint el teatre- a veure l’obra “és reuniexen diferents generacions, amb el pare i la mare que l’havien vist per primera vegada. I saps…hi ha nens de 6, 7 i 8 anys que els encanta…”

I que quan creixin la seguiran veient i veient…. Una obra plena de moments entranyables, somriures… llàgrimes i unes interpretacions excepcionals.

MÉS INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES:

http://www.germansdesang.cat/

Facebook oficial

https://www.facebook.com/GermansdeSangOficial

Twitter

https://twitter.com/musicalgermans

Venda d’entrades

https://www.telentrada.com/Telentrada/ca/Compra+on-line/ci.Espectaculo+Germans+de+sang.compra

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: