Els Pastorets segons Tricicle i Eolia, al Teatre Poliorama fins al 6 de gener

Text – Redacció-Xarli Diego Comunicació. Fotos (corresponents als assajos) de David Martín.

De la mà del Tricicle i Eolia, ahir disssabte es va celebrar l’estrena de «Els Pastorets-L’hivernació de l’hivern- que es podrà veure al Teatre Poliorama fins al 6 de gener.

pastorets-3

Aquesta versió, en realitat, hauria de dir-se ELS DIMONIETS ja que els  pastorets gairebé tenen uns papers secundaris; els autèntics protagonistes de la nostra història són Satanàs i LLUCIFER. Però es diu Els Pastorets, amb el subtítol de La hibernació de l’hivern.

Pastorets 02

El guió tradicional diu que el protagonista és aquell que té un objectiu. En el cas dels “pastorets” d’Eollia i Tricicle els protagonistes són els dimonis, que viuen tranquil·lament a un món on són els amos i, de cop, la seva vida es veu interrompuda per l’arribada d’EL SALVADOR. El seu objectiu, com a protagonistes, serà desfer-se d’aquesta amenaça.

Tothom coneix ELS PASTORETS encara que mai l’hagin vist; és el que tenen els clàssics, que se’ns fiquen per osmosis dins la memòria popular. Però qualsevol record (real o no) que tingueu quedarà completament despistat al comparar-lo amb aquesta nova versió de TRICICLE i EOLIA.

Pastorets 08

Aquests Pastorets són una versió nova, moderna, sorprenent, gamberra, per nens, joves i grans, amb tot l’esperit del Tricicle remenant un argument més que conegut fins regirar-lo de dalt a baix per convertir en una obra creada (o recreada) amb una única missió: abduir l’espectador des del primer segon.

Serà una VIDA DE BRIAN, un SPAMALOT, un donar-li la volta a tot el que coneixíem dels PASTORETS, una explosió d’energia emanant de 12 actors que s’han de deixar la pell a l’escenari per poder revolucionar la imaginació de l’espectador…

SINOPSI

La Noa i el Max, uns nens d’avui en dia, somien que són pastorets en l’època del naixement de Jesús, i somien en dimonis, i que els dimonis volen conquerir la terra, i que hi ha un superheroi que en realitat és un àngel que els salva de tots els embolics on es fiquen, i que hi ha una noia molt guapa que és a punt de morir per culpa dels dimonis, i que la volen salvar, i que Sant Josep, que resulta que és un inventor, els ajuda a fer-ho i que al final tot acaba bé perquè, amb aquests somnis, fan els millors Pastorets que algú ha fet mai al seu col•legi.

FITXA TÈCNICA ELS PASTORETS- L’HIVERNACIÓ DE L’HIVERN

Pastorets 19

IDEA I + D DE TRICICLE + EOLIA, ESCOLA SUPERIOR D’ART DRAMÀTIC

CREACIÓ I DIRECCIÓ: PACO MIR I EL TALLER DE DRAMATÚRGIA DE EOLIA

TEATRE POLIORAMA DE BARCELONA

DIES I HORARI FUNCIONS PÚBLIC:  DISSABTE I DIUMENGE 16.30

A PARTIR 24 DE DESEMBRE: PER LES TARDES 16.30. CAPS DE SETMANA: ES MANTÉ  HORARI DE LES 16.30, LLEVAT DISSABTE 4 DE GENER I DIUMENGE 5 DE GENER : 18 I 12.30 HORES.

ÚLTIMA FUNCIÓ: 6 DE GENER, DIA DE REIS, 18 HORES.

COMPRA D’ENTRADES: ON LINE, A LA WEB DEL TEATRE POLIORAMA http://www.teatrepoliorama.com/es/ i TAQUILLES TEATRE.

PREU: 18 i 20 EUROS. MENORS DE 10 ANYS: 12 EUROS.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s