«Buscant a Nemo» del Bar El Cable de Sitges, guanyador de la primera edició de Tapa de l’Any

Text – Redacció-Carlos Ferriz. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Ahir diumenge es va celebrar a Sitges, la gran final de la primera edició de Tapa de l’Any, l’esdeveniment gastronòmic impulsat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges i Estrella Damm. La tapa vencedora va ser Buscant a Nemo de El Cable de Sitges. El segon premi ha sigut per Cal Xirricló de Balaguer, que va elaborar a seva Minirahola de xai, i el tercer premi, pel Xamfrà del Fòrum, de Tarragona, amb la Vieira XDF.

tapa guanyadors 2

tapa - quadre final

Manel Andreu, propietari de El Cable de Sitges, es va mostrar molt feliç amb aquest primer premi de Tapa de l’Any. Per Andreu, Buscant a Nemo és “una innovació adaptada al bar”. De fet, es tracta d’un tàrtar de tonyina vermella amb caviars (esferificacions de diferents gustos i colors) en un got comestible de pasta fil·lo i amb una gota de vermut de la casa. “És un pas endavant cap a una cuina més creativa”, ha explicat el vencedor.

tapa guanyadora -bcn

L'equip del Cable, en el moment que van preparar "Buscant a Nemo".
L’equip del Cable, en el moment que van preparar «Buscant a Nemo».

Durant tot el matí, els 18 finalistes, escollits per un comitè tècnic d’entre els participants a les més de 50 rutes de tapes i jornades gastronòmiques celebrades durant l’any a Catalunya, van passar per l’escenari de l’Auditori de l’hotel Melià Sitges. L’acte va ser conduït i amenitzat per l’actor Quim Masferrer, molt popular en aquests moments pel programa de TV3 «El Foraster» i el cuiner Isma Prados.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: