¿Qué hay de lo mio?. ÚNICA FUNCIÓ DISSABTE 23 DE NOVEMBRE A L’ALIANÇA DEL POBLENOU

Text – Redacció-La Buena Aventura Musical.

Un cop fracassat l’Insituto Noos, Jaime de Marichalao i la Baronessa No Pisen et conviden a un acte de l’Instituto Siis amb el que et pixaràs de riure! ¿Qué hay de lo mio?, protagonitzada per Cristina Solà.

foto cris

PERSONATGES

– AZAFATA L’hostessa d’aquest esdeveniment es diu Cristina Solà, una actriu “vinguda a menys”. Després de 5 anys sense que la truqui cap director i havent fet d’estàtua a les Rambles, comença a treballar en el “Instituto Noos”. Com que el seu ex cap està imputat per robar, passa a treballar pel nou “ Instituto Siis” amb desgana i sabent que tot és una enganyifa per malversar fons públics i ella segueix cobrant una misèria. El seu marit està a l’atur sense retribució, té fills, està a punt de perdre la casa i decideix quedar-se tots els sobres de diner negre que van arribant per a personalitats amb nom real.

– IL·LUSTRE BARONESSA NO PISSEN, MARQUESA DE COLLSEROLA I COMTESSA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS Fundadora de “L’Instituto Siis” juntament amb Don Jaime de Marichalao, on dóna conferencies als aturats que ja no cobren res i estan a punt de l’exclusió social. És una persona amant de l’art i la filantropia, té tot el seu patrimoni en diverses fundacions per desgravar a hisenda, el metàl·lic el té a diversos paradisos fiscals i creu que és una bona idea crear una altra fundació per ajudar als “pobrets”.

És baronessa per casament amb el baró No Pissen, qui va fer la seva fortuna amb la industria de l’armament a la segona guerra mundial. Ella era vedette i sortia a les revistes lleugereta de roba. No es parla amb la seva nora perquè aquesta pertany al “populacho”. Fa nombroses obres de caritat: “ayuda a los negritos…”. No veu estrany que uns quants diners públics vagin a parar a la seva butxaca.

– SRA. ROSALÍA GARCIA, PRESIDENTA DELS “PENSIONISTES UNITS” Té 89 anys i és una de les activistes més il·lustres del país. Va començar la seva carrera “sindicalista” i profundament comunista amb “La Pasionaria” i sempre ha lluitat pels drets socials. Actualment està desenganyada de tots els règims politics. Ha perdut tots els diners que guardava amb les preferents de Catalunya Caixa i té els seus 5 fills i corresponents néts a l’atur i vivint a casa seva. Accedeix a donar aquesta conferència perquè li paguen 40 euros però a aquestes alçades de la seva vida i veient que tots els polítics i banquers que ha conegut són corruptes, no té pèls a la llengua. Evidentment, és una “iaio-flauta” molt activa i sempre va amb el seu megàfon per denunciar el que faci falta.

– SRA. MARGARITA RIUDECOLS DE VILA-SECA DE GUZMAN Y VILLAVICIOSA Té 50 anys i pertany a l’alta burgesia catalana, però sempre ha tingut idees d’esquerres. Quan era jove es va fer “hippy” i de Greenpeace. És una “pija progre”. No sap el que és “passar gana”, ni entén que algú pugui remenar un container per menjar. Ara és eurodiputada a Brussel·les pels verds, diputada al parlament per ecologistes en acció, membre de la junta directiva del zoo de Barcelona, membre de Greenpeace… Va a alguns actes en bicicleta però de seguida truca al xofer perquè la porti en el cotxe oficial i la seva gran preocupació son el reciclatge i les balenes del Pacífic. L’únic que li interessa dels desnonats és que segueixin reciclant.

Ve a donar la conferència per rebre el seu sobre de diner negre, cosa que veu normal perquè ella es sacrifica per la societat. Cobra molt, té els viatges pagats per l’estat i per cada conferència cobra 2500€.

– SR. DON JAIME DE MARICHALAO (En Off) Després del fracàs del Instituto Noos, Don Jaime, ex gendre del Rei d’Espanya, decideix crear l’Instituto Siis, també com a tapadora per desviar fons públics i creu que no l’enxamparan. Dirigeix l’acte per telèfon, va trucant a l’hostessa cada 5 minuts mentre caça cérvols a les muntanyes de Suïssa, on es troba amb la Infanta Cristina, que treballa per “La Caixa” des d’allà. Des de Suïssa envia un maletí amb sobres al seu nom que teòricament són per costejar l’acte.

ÚNICA FUNCIÓ

DISSABTE 23 DE NOVEMBRE

CASINO DE L’ALIANÇA DE POBLENOU – BARCELONA

HORA:21H

PREU: Entre 10-15€ – Telentrada de Catalunya Caixa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: