«Olor de colònia», dilluns 14 d’octubre estrena, a TV3

Text – Redacció-TV3. Fotos – TV3.

OLOR DE COLÒNIA. Una producció de TVC i Diagonal TV amb la col•laboració de l’ICEC, el ICAA, la Diputació de Barcelona i el Consorci del Parc Fluvial del Llobregat. Basada en l’obra homònima de Sílvia Alcàntara. 2 capítols de 85 minuts. Estrena dilluns 14 i dimarts 15, a les 21.50, a TV3,

colonia 1

El rodatge va durar 9 setmanes: del 21 de novembre del 2011 a l’1 de febrer del 2012. Localitzacions: Colònia Vidal, Cal Prat, Cal Marçal, Cal Casas i Cal Pons, de Puig-Reig; Colònia Viladomiu Nou, de Gironella;  l’Ametlla de Merola i Barcelona.

La mini serie compta amb un extens repartiment encapçalat per Pep Pla, Fermí Reixach, Toni Sevilla, Vicky Peña, Maria Angelat, Maria Molins, Greta Fernández i Àngels Bassas entre molts d’altres.

Maria Molins -Teresa-, Pep Planas -Climent- i Miriam Iscla -Matilde (Dona Climent)
Maria Molins -Teresa-, Pep Planas -Climent- i Miriam Iscla -Matilde (Dona Climent)
Toni Sevilla -Boix (Director colònia)-, Fermí Reixac -Viladomat (amo colònia), Marta Angelat Montserrat (dona Viladomat)
Toni Sevilla -Boix (Director colònia)-, Fermí Reixac -Viladomat (amo colònia), Marta Angelat Montserrat (dona Viladomat)

Sinopsi

colonia 4

“Olor de colònia” és una adaptació de la novel•la del mateix títol de l’autora catalana Sílvia Alcàntara i evoca la vida d’una colònia tèxtil del Llobregat als anys 50 a través d’històries personals i col•lectives, relacions de poder i submissió, amors prohibits i odis irreconciliables.

colonia 5

La història arrenca a la colònia Viladomat quan l’Isidre, l’escrivent principal de la colònia mor en l’incendi de la fàbrica i, al cap de poc, la seva dona, Teresa, ha de cedir la casa al nou escrivent principal, en Climent, amb qui va viure un amor
d’adolescència mai oblidat.

El retrat d’una petita societat tancada, agrupada com un poble i al mateix temps amb un únic objectiu de treball comú, ofereix unes possibilitats dramàtiques molt especials, sobretot pel que fa a les relacions entre els seus habitants, és a dir, els personatges.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: