«Confessions» amb Meritxell Huertas, Ota Vallès i Yolanda Ramos, al Club Capitol

Text Albert Roca. Fotos Carlos Ferriz.

Fins al 28 de Juliol, el públic té una bona oportunitat per gaudir d’una de les obres revelació de les dues darreres temporades “Confessions de dones de 30”, protagonitzada per Meritxell Huertas, Ota Vallès i Yolanda Ramos, que es pot veure en l’emblemàtic Club Capitol.  Al llarg d’hora i mitja tres dones de 30…. o més, ens confessen les seves “dèries”, els seus fracassos o no tan fracassos sentimentals, les histories amb la familia i entre elles mateixes, en un humor plé, que constantment ens provoca el somriure.

El públic de BCN té una darrera oportunitat de gaudir de les "Confessions..." que després de Barcelona recalaran a Madrid.
El públic de BCN té una darrera oportunitat de gaudir de les «Confessions…» que després de Barcelona recalaran a Madrid.

Amb les tres actrius parlem de manera distesa –algú s’ho imagina d’un altre manera, amb tres reivindicadores de la diversió?- i en la que d’entrada els preguntem sobre el sexe, és una obra de sexe?.  

Yolanda afirma amb rotunditat que “NO…. parla de la dona quotidiana, que té celulítis, que té els seus defectes, les seves virtuds… els seus problemes”.. Ota Vallés diu que . “el públic veu el que parlen les dones quan entren al lavabo i es tanca la porta. Com si les veiessim pel forat del pany”.

"Confessions..." és una obra protagonitzada per dones... i dirigida a dones... i homes.
«Confessions…» és una obra protagonitzada per dones… i dirigida a dones… i homes.

En aquest aspecte en la obra aparenta molta improvització ja que es trenquen diàlegs, amb atacs de riure per part de les actrius. Meritxell comenta que “sembla com si de cop sortissim del guió i no és així, ja que tot forma part de la obra, transmetent molta naturalitat”.

I la Yolanda ho concreta “és com un fals documental que mai, o poques vegades s’ha pogut veure en el teatre”.

conveses 3 yoli

I de quines coses parlen….? “dels novios de la mare, del maquillatge, la incapacitat de prendre la decissió definitiva sobre el vestuari… és la vida….”

Les tres components afirmem amb rotunditat que “amb la obra la gent ve a riure, és comèdia cent per cent… i no deixen de fer-ho en cap moment”. En la que es succeeixen monòlegs, diàlegs entre les actrius i diferents situacions que “han pogut passar-li al públic, o no, o bé els podria passar algún cop”. La Meritxell ho resumeix com “una borratxera de riure”.

Un dels aspectes de "Confessions..." és la gran complicitat que tenen amb el públic “és un amic més”.
Un dels aspectes de «Confessions…» és la gran complicitat que tenen amb el públic “és un amic més”.

Les actrius volen recordar que “la obra vol sortir dels estereotips de dones que fan monòlegs… és molt més que això.. i per això és del tot recomanable. Perquè desprén moltes coses… a través de l’humor”

I és així, unes “confessions” d’hora i mitja en el Club Capitol, i que ja siguin dones o homes… que gaudiran d’una bona estona… amb ganes de repetir… com després d’una primera cita amb una persona especial.

Venda d’entrades anticipades

http://www.ticketmaster.es/nav/es/teatro/barcelona/club_capitol_-_sala_2_09ek/confessions_dones_de_30/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: