Guanya’t el cel amb el Pare Manel, el proper dilluns al Barcelona Teatre Musical

Text – Redacció-Fundació Pare Manel.

El proper dilluns a les 21’30 hores es celebrarà una nova edició del Festival «Guanyat’ el cel amb el Pare Manel», que acollirà el BTM -Barcelona Teatre Musical- i que comptarà amb un cartell d’excepció:

* Joan Manuel Serrat
* Rosario
* Tricicle
* Andreu Buenafuente
* Silvia Pérez Cruz
* Andrea Motis & Joan Chamarro Quintet
* Carles Flavià
* Xavier Sardà
* Bruno Oro
* Mag Lari
* Manel Fuentes & Vella Dixielandpare manel

El Pare Manel ens explica : «Es un festival que va nèixer al 1996. A l’estiu intentem atendre més infants i dolescents dels nostres barris de Verdum-Roquetes; em vaig despistar amb els comptes i el contable em comunicà que devíem unes 300.000 ptes a les cases de colònies. A les hores vaig tenir l’atreviment de demanar-li al PEPE RUBIANES i al CARLES FLAVIÀ si em podien fer un “bolo” per recollir diners i pagar els deutes. Va ser a l’Ateneu Popular de Nou Barris. A partir d’ençà el PEPE va quedar enganxat i va anar convocant cada any actors i actrius, cantants i humoristes de gran talla. Pel segon ja vam buscar un lloc més gran: Jesuïtes de Sarrià, després Lasalle Bonanova (va venir el mestre GILA), després Balañá i Tresx3 ens van anar oferint teatres com el Capitol, Novedades, Tívoli, Victoria. Cada any anava augmentant la demanda i el cartell. Des de 2006 fèiem ja dues sessions per recaptar més (però això suposava un doble esforç pels artistes i la segona sessió acabava molt tard)»

La incorporació de JOAN MANEL SERRAT i TRICICLE i en PEP MOLINA (director) com a fixes (a part del RUBIANES i Flavià) ha estat decisiva en l’èxit i popularitat del festival.

Les darreres recaptacions, han girat en torn dels 45.000€ de benefici net. Això és possible per la col·laboració desinteressada d’actors i teatres…

Han passat grans artistes, la llista es llarga : BOZZO, SANTI MILLAN, CORBCAHO, SANTI RODRIGUEZ, CRISTINA DILLA, T DE TEATRE, EQUIP DE POLÒNIA, MAG LARI, MANUEL FUENTES, GODOY, MAITE MERINO, DAGOLL DAGOM, SILVIA ABRIL & MÒNICA PÉREZ, ESTOPA, BRODAS, CARLES LATRE, SERGI LÒPEZ, MIGUEL RIOS, TEATRE DE LA GUERRILLA, XAVI BERTRAN, ANDREU BUENAFUENTE, PAVLOVSKY, CAMUTBAND, LOS MODERNOS, JOAQUIN SABINA…

Alguns han repetit dos, tres o quatre vegades! (i potser m’oblido d’algú!)

Aquesta nova edició el dia 3 de Juny, amb la producció de l’amic FEDE SARDÀ (que ajuda a molta gent…) ha estat decisiva per resoldre el problema de les dues sessions i un cartell de artistes impressionant. Els diners que s’han anat aconseguint són per cobrir els diferents projectes que realitza la Fundació. Bàsicament els adreçats a infància i joventut a on podem atendre (amb dieferents possibilitats) a més de 200 joves i a les seves famílies.

Venda d’entrades:

El preu de les entrades van de 30 a 50€ depenent del lloc. També es pot ajudar fent una aportació a fila zero : 2100.0907.00.0200059797

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: