«100 coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida», d’Isabel del Rio, novetat editorial

Text – Redacció – Cossetània edicions.

Carrers amb històries romàntiques i sagnants, portes i sostres plens de mirades inquisitives, túnels subterranis, fonts místiques i cases posseïdes. A Barcelona és impossible passar-hi un dia avorrit, perquè hi ha tantes coses per fer i descobrir que, hi vinguis un cap de setmana o siguis veí dels seus barris, et faltaran hores i sempre, si t’hi fixes bé, trobaràs un secret nou.llibre bcn

Així es presenta la novetat editorial «100 coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida», de Isabel del Rio -Cossetània Edicions, col·lecció Via Augusta».

Sinopsi

L’autora del llibre va néixer i créixer a Barcelona, però un dia se n’adonà que per a ella era una gran desconeguda. Quan passegem per la Ciutat Comtal sempre recorrem els mateixos passejos i visitem els mateixos edificis, aquells sobre els que podem escoltar dir a qualsevol que passi un parell de dies a la ciutat, els mateixos  que podem trobar en guies o webs.

Va ser així com va decidir aventurar-se i perdre’s mentre feia llargues caminades, per conèixer a la seva manera la ciutat que la veure fer els primers passos. Amb aquestes pàgines no volem mostrar-te tot Barcelona, sinó convidar-te que passegis amb nosaltres per ella. Tant si vius a la ciutat como si véns de visita, recorre amb nosaltres parcs idílics, edificis impossibles, carrers estrets i locals on la memòria del passat i del futur són presents.

Descobrim junts la cultura i llegendes catalanes i empapem-nos-hi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: