Mercy, Mercy… per la bona música i el gran divertiment

Text Albert Roca. Fotos Albert Roca.

Prepara’t per gaudir dels paisatges més originals amb les millors versions del soul, del swing i del R&B. Aquest viatge tan especial el tripulen: Un fantàstic pianista, Gerard Williams, un talentós baixista, Guillem Alberich, un bateria amb el ritme dins l’ànima, Sergi Argenton i dues prodigioses veus, Aldara Ojeda i Clara Gispert. Tots ells, acompanyen en aquesta aventura, a l’espectacular veu principal, Laya Martí. Un còctel de música, teatre i dansa que fa de Mercy Mercy un espectacle que no oblidaràs. El tren de Mercy Mercy t’està esperant, només has de fer un salt dins l’ànima del soul i deixar-te portar en aquest fantàstic viatge! Obre bé els ulls per no deixar escapar aquest tren que ja apareix per l’andana.

En la imatge “Mercy Mercy” -amb les absències de Nerea i Roser-. Amb el vestuari habitual: Gerard William -pianista-, Sergi Argentón -bateria-, Guillem Alberich -baix-, Clara Gispert -coro- i Laya Martí -veu principal.
En la imatge “Mercy Mercy” -amb les absències de Nerea i Roser-. Amb el vestuari habitual: Gerard William -pianista-, Sergi Argentón -bateria-, Guillem Alberich -baix-, Clara Gispert -coro- i Laya Martí -veu principal.

Així és presenta en societat la formació “Mercy Mercy”, que mostra d’entrada la seva filosofia recíproca de donar les gràcies i fer gaudir als qui els vegin en directe, amb les versions com a repertori i acompanyada de moltes sorpreses “Versionem temes de diferents èpoques, des del bolero “Sabor a mí”,  la música discoteca dels ’70 i ’80 amb temes com “Maniac” o dels Jackson Five i  l’actualitat musical, amb la Rihanna. D’aquesta manera el públic és molt ampli”. Les seves adaptacions reuniexen inquietuds i estils “que ens agraden: el soul, el regae, el jazz o altres disciplines. L’atractiu de les versions que fem és que l’espectador li costi reconèixer la primera versió. Però l’original és l’original. Hi ha un treball d’inventiva i de creixement de la mateixa cançó, que la podem anar variant en diferents concerts”.

I quina és la posada en escena en directe?: els components, amb les úniques absències en l’entrevista de Nerea i Roser, ens diuen que “l’estilisme és bàsic, i ens agrada fer molta conya, amb un punt de sensualitat. Quan comencem els concerts els components van arribant, amb els seus personatges, des de la recreació dels “blues brothers”, el punt xulesc però simpàtic, la “picarona”….. En definitiva… és un show, un cabaret inspirat en les sales de jazz, amb molta teatralitat”.

Provocar aquesta teatralitat i sintonia ha estat fruit de moltes trobades i assaigs, i és que els components no es coneixien anteriorment “alguns quasi no anaven gaire a veure jazz i altres com Laya Martí, havia viscut des de petita aquella ambientació jazzística que hi ha al Jamboree”.

Amb Mercy Mercy l’espectacle està garantit i les sorpreses de les versions, amb temes mítics discotequers i també els boleros, amb l’adaptació personal.
Amb Mercy Mercy l’espectacle està garantit i les sorpreses de les versions, amb temes mítics discotequers i també els boleros, amb l’adaptació personal.

El resultat… parla per si mateix en els concerts “que són molt entretinguts, volem que els espectadors es diverteixin, es relaxin, es sorprenguin amb les versions. Per això cuidem el vestuari, elegant i rocker”

«Mercy Mercy» és una formació molt jove, però ja ha aconseguit fer-se un bon lloc, amb les seves versions,  i  no descarten “que en un futur, que podria ser proper, o no, fem les nostres composicions.. però poc a poc”. Tenen altres projectes “interpretar temes soul en català, que no és habitual, ja que hi ha un buït en aquest àmbit. Ho hem d’investigar”

Qui no haurà d’investigar és el públic que, a més de la possibilitat de veure en viu i en directe la Laya Martí –una de les grans actrius catalanes, que ha estat dirigida per Bigas Luna “Yo soy la Juani”, i  Pedro Almodóvar “Los amantes pasajeros”- pot passar-s’ho molt i molt bè amb tota la formació. El resultat no serà un altre que el seu mateix nom, dient-lis “Mercy Mercy” per la seva música i pel seu gran show, que es podrà veure aquest diumenge a Sant Cugat a “El Siglo” –Avinguda Rius i Taule 120- en diferents passis: a les 12:30h, el segon a les 13:15h i el darrer a les 14:00h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: