DAVANT L’EMPIRE sorteja un viatge a Nova York

Text – Redacció-Premsa Davant L’Empire. Fotos Paco Navarrete.

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa DAVANT L’EMPIRE, una comèdia gairebé romàntica. A la presentació han assistit la directora del muntatge Mónica Aybar, els seus protagonistes Míriam Tortosa i Marc Homs i l’autor de l’obra Octavi Egea.

La companyia sortejarà entre el públic assistent un VIATGE A NOVA YORK PER A DUES PERSONES amb la col·laboració de l’AGÈNCIA VIATGES VIATGI i TAP PORTUGAL.

© Paco Navarrete
© Paco Navarrete

 

DAVANT L’EMPIRE s’estrena aquesta nit a les 21:00 h en el Teatre del Raval (C/ Sant Antoni Abat, 12. Barcelona) i estarà en cartell durant 4 úniques setmanes, fins el 28 d’abril.

Els dos protagonistes de DAVANT L’EMPIRE, Jo (Míriam Tortosa) i Bo (Marc Homs), comparteixen dos propòsits: protegir-se de les penes de l’amor i pujar al mirador de l’Empire, una fita que per diverses circumstàncies, sempre han d’ajornar.

 © Paco Navarrete
© Paco Navarrete

DAVANT L’EMPIRE (Premi Ignasi Iglesias 1997 atorgat per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona) va obtenir el Premi Popular de la 17a edició de la Mostra de Teatre de Barcelona.

Míriam Tortosa ha participat en la sèrie de Tv3 La Riera en el paper de Jordina. També ha intervingut en sèries comGran Nord,  El Cor de la Ciutat i en pel·lícules com Una pistola en cada mano de Cesc Gay. Marc Homs ha participat en la sèrie Ventdelplà en el paper de Quim i en obres de teatre com Antígona de Ramón Simó, Surabaya de Sílvia Munt i La plaça del diamant de Toni Casares, entre d’altres.

Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, Mónica Aybar ha participat en muntatges com L’inspector, Dissabte, diumenge i dilluns i Primera plana de Sergi Belbel i La màquina d’aigua d’Àlex Rigola. Com a directora ha intervingut en Maribel y la extraña familia, Mareig i Usted tiene ojos de mujer fatal a l’Espai Francesca Bonnemaison.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: