Malú porta a Sitges el seu darrer treball Dual

Text -Redacció-Ritmo. Foto Carlos Ferriz.

Amb el solstici d’estiu, Malú porta en concert a Sitges el seu darrer treball discogràfic, Dual. L’auditori del Melià Sitges acollirà l’esdeveniment musical de l’any a la comarca del Garraf, el dissabte 22 de juny, a les 21.00 hores.

Malu_Cartel_SItges

La cantant, veu indiscutible de l’actual panorama del pop espanyol, presenta Dual, un doble disc compacte que conté 24 duets amb els artistes més importants i representatius del moment. El treball repassa alguns dels temes més exitosos de la carrera artística de Malú, amb duets com Corazón Partío amb Alejandro Sanz, Devuélveme la vida amb Antonio Orozco, Enamorada amb David DeMaria, Linda amb Miguel Bosé, i Contigo aprendí amb Alejandro Fernández, entre altres artistes. Dual, a més, presenta sis temes inèdits, en els que han col·laborat artistes com Aleks Syntek, Melendi, Pablo Alborán, David Bisbal, Revolver, Tiziano Ferro y Leonel García.

La gira 2013 de Malú és tot un èxit tant a Espanya com a Mèxic, on està penjant el cartell de complert a totes les sales amb un directe potent i cuidat. Les entrades per al concert a Sitges es poden adquirir a www.ticketmaster.es, a preus que oscil·len entre els 38 i els 55€.Malu en Palau de la musica 1

El concert arriba a Sitges de la mà de Ritmo, una empresa de recent creació dedicada a la gestió i organització d’esdeveniments relacionats amb la música i l’oci, i amb el patrocini de Lizarrán, Eguzki i Caves Torelló.

Aquesta és la carta de presentació de la nova iniciativa empresarial que, formada per un equip d’emprenedors sitgetans, neix amb la voluntat de dotar Sitges d’una agenda de concerts, espectacles i festes orientades a públics diferents, que serveixin per complementar i enriquir l’oferta d’oci del municipi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s