AVENTURA! és el nou espectacle de les T de Teatre, escrit i dirigit per Alfredo Sanzol

Text – Redacció-La Costa Comunicació. Fotos David Ruano.

Després de l’èxit de Delicades, T de Teatre i Alfredo Sanzol tornen a formar equip per embarcar-se en tota una aventura escènica. Aventura! És la història de sis socis que reben una oferta de compra per una empresa xinesa, i que en lloc de vendre la seva empresa… acaben venent a una de les seves sòcies!

Sanzol aprofita l’anècdota per explorar, amb ironia i humor els somnis secrets i les esperances d’aquest grup de persones amb la complicitat d’una companyia de més de 21 anys de recorregut.

Aventura! Parla d’una història concreta però també hi són abocats, en paraules del director, els fantasmes i l’angoixa de la realitat social que ens envolta avui dia.

Tot i que només hi ha sis personatges, el que passa a petita escala pot ser extrapolat a tota la societat.

Com diu Andrés Trapiello “(…) en art la realitat és sempre realitat més una altra cosa, somnis, ànima, desitjos, emoció, en fi, alguna cosa que li dóna una profunditat de camp que la realitat per si mateixa no té”.

Després de l’èxit de públic i crítica obtingut amb Delicades i del descobriment mutu entre les T de Teatre i Alfredo Sanzol, de nou tornen a l’escenari amb una nova proposta: Aventura!.

Es podrà veure entre el 29 de novembre i el 30 de desembre en el Teatre Lliure de Barcelona. Aquest projecte ha nascut juntament amb T de Teatre. Amb Delicades es varen trobar i Aventura! és la seva segona peripècia plegats. Un muntatge que toca temes de rabiosa actualitat, com la crisi, la covardia que s’està apoderant de la gent però sempre des del lloc on ho saben fer millor la companyia i el dramaturg: la comèdia i l’esperit crític i reflexiu.Aventura!
del 29 de novembre al 30 desembre
Teatre Lliure – Montjuïc (Sala Fabià Puigserver)
De dimecres a divendres, 20.30 h
Dissabtes, 17.30 h i 21 h. Diumenges, 18 h
Dimecres, dia de l’espectador: 21,30 €
Resta dies: 30,25 €. Amb descompte: 25,75 €

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: