«LA FAMILIA IRREAL. EL MUSICAL» al Teatre Victòria, a partir del 8 de novembre

Text – Redacció. Fotos Comedia Comunicació.

Els seguidors del Polònia de TV3 i els fans dels musicals tenen aquesta temporada una cita obligada amb La Familia Irreal. La comèdia, escrita per Jordi Ventura i Joan Lluís Bozzo (amb la col·laboració dels guionistes del programa, Joan Rufas, Pau Escribano i Jaume Buixó), imagina el futur de la monarquia a partir dels personatges de la Família Reial de la popular paròdia televisiva. En aquesta versió, el monarca Joan Carles, un clàssic del programa, és interpretat per Toni Albà. Al seu costat hi trobem Mireia Portas (Sofía), Queco Novell (Felipe), Agnès Busquets (Letizia), Anna Bertran (Elena), Xavier Serrano (Jaime), Mònica Pérez (Cristina) i David Olivares (Iñaki).

A l’escenari, la Casa Reial ha estat desposseïda de tot privilegi i implantada sense concessions a la societat actual. Aleshores es converteix en una família real que suporta, com totes, el pes de la crisi, també l’atur ferotge, el venciment de la hipoteca i els abusos dels que manen.

Amb aquest punt de partida, i amb el ritme d’una trentena de temes musicals, els protagonistes d’aquesta esbojarrada història, narren les peripècies d’una família molt peculiar.

Entre les seves vicissituds com a comuns mortals, s’han intercalat els problemes que han afectat a la Casa Reial durant els últims temps: l’accident de Froilán, la cacera del Rei o el cas Urdangarín són alguns dels episodis que han traslladat a l’escenari els creadors de l’obra. L’argument, pels guionistes, introduirà també algunes de les notícies que generi la Família Real espanyola en el decurs de la temporada.

La banda sonora abasta un ampli espectre musical i reuneix gèneres tan diferents com la cobla i el sirtaki, així com referents fàcilment identificables pel públic de totes les generacions – des d’un tema de Queen a una cançó d’Els Amics dels Arts, passant pel musical Evita o les cançons de Joan Manel Serrat.

La fusió de la històrica companyia de musicals Dagoll Dagom amb la productora Minoria Absoluta promet convertir-se en el pròxim èxit de la cartellera. El Teatre Victòria acull el muntatge a partir del 8 de novembre.

La direcció va a càrrec de Joan Lluís Bozzo i Joan Rufas, la direcció musical és dels Germans Ten. Signa la creació escenogràfica Alfons Flores. Albert Faura ha dissenyat la il.luminació, la direcció coreogràfica és de Bealia Guerra, la caracterització d’Helena Fenoy i el vestuari de Mireia Guàrdia. Anna Rosa Cisquella, David Felani i Francesc Escribano s’encarreguen de la producció executiva.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: