Ariadna Oltra i Òscar Dalmau presentaran“La Marató de TV3”

Text i Foto.  Redacció – Televisió de Catalunya

Ariadna Oltra i Òscar Dalmau seran els encarregats de conduir la 21 edició de “La Marató de TV3”, que aquest any es farà el diumenge 16 de desembre i estarà dedicada a recaptar fons per a la investigació del càncer.

Tant Oltra com Dalmau estan molt satisfets d’encarregar-se d’aquesta feina. La presentadora d’”Els matins” es manifesta » molt contenta de sumar-me aquest any a l’equip de La Marató: perquè des que sóc petita recordo que hi ha un diumenge del mes de desembre reservat per a La Marató, i aquest 2012 el viuré de la manera més intensa possible, perquè estaré al costat d’una persona a la qual admiro i amb qui espero fer bona feina -l’Òscar Dalmau-, i sobretot perquè és el programa més emblemàtic de TV3, el dia en què tenim la possibilitat de ser solidaris cadascú en la mesura que pugui. És, en definitva, un honor poder participar en una experiència tan vital com La Marató.»

Per la seva part, Òscar Dalmau, a qui els telespectadors poden veure cada vespre al capdavant del concurs “El gran dictat” diu: “Presentar La Marató d’aquest any és un gran repte. Espero estar a l’alçada de tots els maratonians que han anat presentant aquest macroprograma solidari. Serà un plaer presentar al costat de l’Ariadna i sumar esforços per ajudar a la investigació del càncer.»

El programa més ambiciós de TV3 lluita contra el càncer

El càncer és la principal causa de mort de persones entre els 35 i 70 anys.

La recerca científica més recent està obrint noves vies per a la curació del càncer: amb la identificació de les cèl•lules mare tumorals s’està treballant per simplificar la complexitat de la malaltia i abordar-la amb tractaments personalitzats.

Catalunya disposa d’equips de recerca amb un alt grau de preparació per afrontar nous reptes en noves línies d’investigació oncològica, focalitzades en la prevenció i les teràpies de precisió. Per això, al desembre, La Marató de TV3 invertirà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca oncològica amb l’objectiu d’impulsar tractaments personalitzats per al càncer i aconseguir que aquesta malaltia deixi de ser mortal per convertir-se en crònica.
www.tv3.cat/marato

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: