Joaqum Oristrell va presentar la TVMovie “Volare” al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges

Text Albert Roca – Fotos Cori Maritan-Albert Roca

El passat diumenge 7 d’octubre, el Casino Prado va acollir la presentació de la tvmovie de TV3 “Volare”, dirigida per Joaquim Oristrell, i que va comptar amb bona part del repartiment: Marina Gatell, Dolo Bertrán, Ursula Corberó, Peter Vives… entre d’altres.

La historia gira a l’entorn del món dels somnis, en el qual els personatges centrals es reuniesen en una casa de camp per intercambiar experiències fins que comencin a succeïr una serie de fets inesperats.

Peter Vives és un dels actors de «Volare» i que ara veiem de nou a la serie «La Riera» i pendent de veure’l en la nova temporada de «Aguila Roja»
El segell de comèdia clássica d’Oristrell està del tot garantit, i en el qual gaudirem d’un repartiment coral on els somnis són els grans protagonistes.

La Tvmovie permet tornar a veure a televisió de Catalunya a la guapíssima actriu Ursula Corberó, que va iniciar-se en el camp de la interpretació en series catalanes com “Mirall Trencat” i “Ventdelplà”, i que aquestes setmanes podem veure en la seva faceta teatral a La Villarroel.
Ursula Corberó, membre de l’equip de «Volare», podem veure-la al Teatre La Villarroel a «Perversiones sexuales en Chicago»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: