El proper diumenge Radio Tele Taxi compleix el 30è aniversari 1982-2012 amb un macro festival a Illa Fantasia

Texte – Redacció-Radio Teletaxi.

Aquest proper diumenge 9 de setembre, Radiotelexi celebrarà l’acte central del seu 30è aniversari amb un macro festival a Illa Fantasia, on actuaran estrelles i grups molt coneguts per tots nosaltres com Rosa, Juan Magan, Miguel Bosé, India Martinez, El Barrio, El Arrebato, Andy & Lucas, Camela, Sergio Dalma… i un llarg etcetera.

Aquella incipient iniciativa nascuda el 1982 com a mitjà d’informació dels usuaris del servei de Taxidurant el Campionat Mundial de Futbol a Barcelona, ha esdevingut un grup de comunicació multimèdia
de referència, amb forta presència en els nou formats digitals.
Radio Tele Taxi ha contribuït, intensament, durant aquests 30 anys, a la integració de generacionsvingudes de fora de Catalunya.
Avui Radio Teletaxi és un punt de referència d’amples capes d’oïdors i d’espectadors d’orígens diversos que s’identifiquen amb els seus continguts.

El Grup Tele Taxi és present a tot Catalunya i el Principat d’Andorra. Durant aquests darrers anysha estès la seva activitat a l’àmbit de la TDT local a l’àrea metropolitana i el Camp de Tarragona.El Grup avui està fortament arrelat a Catalunya.

En uns moments d’incertesa, de pèrdua de referents, volen refermar el compromís de continuar comunicant perquè, de fet, «és l’única cosa que sabem fer»

Aniversari solidari

Segons comenten des del grup Radio Teletaxi «La nostra és una història d’èxit que han escrit els centenars de milers de persones que dia a dia sintonitzen amb les nostres propostes d’entreteniment.
És per això que el proper diumenge 9 de setembre ho volem celebrar.
No seria just però, que aquesta celebració restés al marge de l’actual situació de crisi i de les seves conseqüències per a la nostra audiència. A Catalunya avui hi ha gent que passa gana
És per això que el proper diumenge 9 de setembre organitzarem un macro festival musical al Parc Aquàtic d’Illa Fantasia que es combinarà amb una jornada de recollida d’aliments a favor
de la Fundació del Banc dels Aliments.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: