Joana de Diego presenta el seu nou treball “Lluny de les teulades” dins la programació de Barnasants


Text – Redacció-Premsa Joana de Diego. Fotos – Joan Barahona Aranibar.

El proper dissabte, 31 de gener, la cantant Joana de Diego presentarà el seu nou treball ‘Lluny de les teulades’ a les 20h. al Centre Cultural Albareda (Albareda, 22) dins del marc del Festival Barnasants 2015.

cartel_barnasants_alta copia
Filla de la cantant argentina de tango Elba Picó, Joana de Diego està immersa en el món de la música –i en especial en el jazz– des de la seva infantesa. La compositora i vocalista presenta en aquest concert el seu últim treball discogràfic, ‘Lluny de les teulades’ (Sota la Palmera, 2013). L’àlbum es compon de deu cançons originals, petits poemes que proven d’abastar significats més amplis, en català, castellà i anglès. Cançó d’autor reposada amb influències jazzístiques.

Foto - Joan Barahona Aranibar
Foto – Joan Barahona Aranibar

En aquesta proposta les fronteres són difoses: la frontera entre la música i la poesia, i la frontera entre els estils que han influït la cantant, el jazz, el folk, el tropicalisme brasiler, la música d’arrel… Les lletres de les seves cançons de vegades parteixen de poemes, d’altres són minúscules expressions que proven d’abastar, amb escasses paraules, significats més amplis.

Foto - Joan Barahona Aranibar
Foto – Joan Barahona Aranibar

 

La música de Joana de Diego, com s’ha dit, endinsa l’oient en “un món on es dibuixa un ventall d’emocions que ens travessa amb cançons cantades amb una veu petita, una veu que amara qui l’escolta, s’obri pas entre els plecs de l’ànima, i, quasi sense voler, t’agafa de la mà perquè tanques es els ulls i et deixes portar on diuen que l’aire és més suau, lluny de les teulades.”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s