El gran retorn del «Dúo Dinámico» a Sitges

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Aquesta nit de dissabte, 30 de juliol, l’escenari del Festival Jardins de Terramar ha rebut el duet més important de la nostra música des dels anys 60: el Dúo Dinámico. Manuel de la Calva i Ramón Arcusa, pioners del pop-rock a escala nacional, va fer parada a Sitges en el marc de la seva gira 2022 per donar vida als grans èxits que han marcat la seva destacada trajectòria de 63 anys. L’anterior actuació a Sitges, en el mateix festival, havia estat l’any 2019.

©Ajuntament de Sitges

Acompanyats per Miguel Iniesta a la guitarra, Jose Antonio Calzado al baix, Juan Muro al saxo, Benjamín Torrijo al piano, David Sánchez a la bateria, i Pol Alonso als teclats, han interpretat cançons imprescindibles de la nostra memòria col·lectiva i la història de la música pop. “Resistiré”, himne indiscutible durant la pandèmia, ha estat la cançó que ha obert el concert, seguida dels clàssics “Amor de verano”“Quince años tiene mi amor”, i “Esos Ojitos Negros”

©Ajuntament de Sitges

“Venim a Sitges un cop més a presentar les cançons de sempre, les que a molts de vosaltres us han fet viure primers cops, primers amors…” ha dit Manuel de la Calva en la seva primera intervenció. 

©Ajuntament de Sitges

També han sonat composicions seves que coneixem més popularment per altres veus, com “La La La” de Massiel, o “Soy un truhán, soy un señor” de Julio Iglesias. Entre un repertori memorable que ha omplert una hora i mitja de show, no han pogut faltar “Eres tú”“Oh Carol” i “Quisiera ser”. Ovacionats per un públic partícip del fenomen fan impulsat pel duet des dels seus inicis, el Dúo Dinámico s’ha acomiadat de l’escenari recuperant de nou el primer tema, «Resistiré».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: