Maruja Limón publiquen la seva col·laboració amb Las Migas

el

Text – Redacció-Kasba Music.

Maruja Limón publiquen aquest proper divendres, dia 19 de març, el seu nou single i últim volum de les «Live Sessions», sessions gravades en directe amb les que han adaptat alguns dels temes del seu últim àlbum a unes col·laboracions molt especials per a elles.

En aquesta ocasió el tema escollit és «Ante mí«, que va donar títol a l’àlbum, per a la gravació del qual han comptat amb la col·laboració de Las Migas, grup amb el que han compartit molts moments de vida en aquests últims temps i al qual tenen un especial afecte.

«Ante mí» és un cant cap a la reflexió més íntima, un «jo» que es troba en un món accelerat, amb poc temps per aturar i trobar-se. La gran connexió entre les bandes fa que aquesta versió de la cançó sigui un viatge introspectiu on es replanteja el present, per poder transformar el futur amb un altre ritme.

La setmana vinent es publicarà el videoclip del tema, com ja han fet amb les anteriors cançons de les Live Session.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s