TV3 estrena aquest divendres 11 de setembre “Barcelona 1714″,una pel·lícula amb participació de TV3

el

Text – Redacció-Premsa TV3.

Demà divendres, 11 de setembre, a les 00.55, després de “La gran pel·lícula”, s’estrena «Barcelona 1714», dirigida per Anna M. Bofarull. Basada en el setge de Barcelona, el film, amb la participació de TV3, explica la història de l’Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. 

L’Agnès és una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. La seva joventut i les ganes de viure la porten a intentar fugir de la ciutat, fet que l’home a qui estima, en Jan, un oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra, no pot entendre. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona, que serà defensada per 6.000 civils fins a la mort.  

Amor, odi, passió, traïcions, el desig de viure i la lluita per defensar la dignitat col·lectiva fins al final són els temes que envolten la història del setge de Barcelona. 

“Barcelona 1714” és una història d’amor i guerra, supervivència i ideals, una història atemporal i sense fronteres entre la vida i la mort. 

El rodatge de la pel·lícula, que es va dur a terme els anys 2013 i 2014, combina actors gravats en platós de cinema amb un rerefons digital en 3D, i això ha suposat un llarg procés de postproducció que s’ha fet entre Catalunya i Colòmbia al llarg de quatre anys, i que ha comptat amb la participació de TV3. 

El càsting de «Barcelona 1714» està format per una fornada excepcional de joves i veterans intèrprets de l’audiovisual català. Els protagonistes són Alba Brunet i Bernat Quintana i, entre els actors de repartiment, destaquen Juanjo Puigcorbé, Àlex Casanovas, Miquel Sitjar, Francesc Garrido, Ferran Carvajal, Mikel Iglesias, Oriol Grau, Fermí Fernández, Txe Arana, Joan Negrié i Mercè Rovira, entre molts d’altres. Al llargmetratge, també hi ha aparicions especials de l’actor Toni Albà, Lluís Gavaldà (cantant d’Els Pets), Joan Fortuny (músic de la Companyia Elèctrica Dharma) i els periodistes Elisabet Carnicé i Raquel Sans. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s