Aiala publica nou single “Take a deep breath”, una col·laboració amb Eltornado

Text – Redacció-Kasba Music. Foto – Xavi Pérez.

Va dir Original Reginald, conductor del programa “Cierra la puerta” de Radio 3 que “Aiala confirma que el futur és femení singular i aquesta gran dona forma part d’ell”. Ara, per continuar convertint el futur en present, Aiala ens presenta el seu nou single, el primer després del seu reconegut debut, “Nothing less than art”, que publicat el passat setembre va ser nominat per la revista especialitzada en música negra Enlace Funk a millor disc de l’any en els seus guardons anuals, el Premios Clinton.

aiala 1

Per fer aquest nou tema Aiala s’ha ajuntat amb Eltornado, alter ego de Marco Fonktana, mític personatge de l’escena hip hop catalana, músic, productor, dj, bateria que ha passat per formacions com Soul Divos, Aerolineas Subterraneas o Hombres Bala, d’aquesta forma, unint les sàvies forces de l’experiència amb l’energia de la joventut, ha sorgit “Take a deep breath”, una cançó, advertim, escrita abans del confinament i de l’assassinat de George Floyd, tot i que podria semblar donar sortida creativa a qualsevol de les dues situacions.

H2 b (by Xavi P+®rez)
© Xavi Pérez

“Take a deep breath” és un tema de r’n’b, sensual, rítmic, càlid, on  predominen scratches i percussions diverses que acompanyen i reforcen les boniques melodies de veu i que s’estrenarà per primera vegada en directe el pròxim dimecres 29 de juliol al Jardí del Museu Marítim de Barcelona dins la programació del Cruïlla XXS.
Posteriorment Aiala actuarà el 6 d’agost a Girona dins la programació del festival Tempo.

Per comprar entrada pel Cruïlla

Entrevista de Barnafotopress a Aiala 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s