Aquest divendres 19 de juliol concert inaugural del Festival Jardins Terramar amb Aitana amb entrades exhaurides · Se supera el 72% de l’aforament total venut fins el moment

 

Text – Redacció- Premsa Festival Jardins Terramar. Foto – Premsa Festival Jardins Terramar.

Del 19 de juliol al 4 d’agost, el Festival Jardins Terramar de Sitges presenta un espectacular cicle de concerts a l’Auditori principal dels jardins del mateix nom, que aquest mateix any commemoren el seu centenari. En aquest moment, Jet Entertainment, promotora del festival, anuncia que la venda se situa al 72% de l’aforament total, prop de 22.000 entrades venudes anticipadament, amb dos concerts que ja han penjat el cartell de «entrades exhaurides», i la major part d’ells amb una tendència clara a aconseguir el mateix objectiu, a l’experimentar un augment de vendes de tiquets els dies previs a l’inici del festival.

AITANA-750x535-600x428 (2)

El concert inaugural d’Aitana – que va penjar fa unes setmanes el cartell de «entrades esgotades» – serà sense cap mena de dubte tot un esdeveniment aquest divendres 19 de juliol reunint un públic que omplirà la pista i les grades de l’auditori fer veure en directe l’artista revelació del moment. Aquest proper cap de setmana encara ens reserva més emocions fortes com l’actuació el dissabte 20 de juliol de l’estrella del pop llatí Luis Fonsi, que a ben segur que aixecarà passions amb una de les poques escales del seu «Vida World Tour» a Espanya. I el diumenge 21, serà el torn dels més petits, amb l’espectacle familiar per a tots els públics, «Super3 a l’Illa de les Tortugues», programat a les 21.00h.

Després del primer cap de setmana, els concerts a l’auditori principal es tornen a reprendre el dijous 25, a les 22.00h, amb el concert de Joan Baez en el marc del seu «Fare Thee Well … Tour 2019», anunciada oficialment com la gira de comiat dels escenaris de l’artista nord-americana, després de la seva irrupció a l’escena musical mundial el 1959, al Newport Folk Festival, fa ara exactament seixanta anys.

GEORGE BENSON, FILM SYMPHONY ORCHESTRA, RICK ASTLEY, EL TRIBUT GOD SAVE THE QUEEN, HOMBRES G, MELENDI, MORAT, DUO DINÁMICO I NIÑA PASTORI, COMPLETEN EL CARTELL DETERRAMAR 2019.

Les entrades de tots els concerts del festival es poden adquirir anticipadament a Ticketmaster, www.festivaljardinsterramar.comi des d’aquesta mateixa setmana a la Taquilla del Festival.

19 juliol           Aitana

20 julio l           Luis Fonsi

21 julio l           La Família del Super3

25 julio l           Joan Baez

26 julio l           George Benson

27 juliol           Film Symphony Orchestra (FSO)

28 juliol           Rick Astley

30 juliol           God Save The Queen

31 juliol           Hombres G

01 agost           Melendi

02 agost           Morat

03 agost           Dúo Dinámico

04 agost           Niña Pastori

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: