La Casa Batlló torna a il·luminar-se per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Text – Redacció-Premsa Casa Batlló. Foto – Premsa Casa Batlló.

Des de 2017, la Casa Batlló il·lumina la seva façana amb els colors de l’arc de Sant Martí per celebrar el Dia Internacional de l’orgull LGTBI.

Sin título-5.jpg

La il·luminació sorgeix com a iniciativa per defensar la llibertat perquè cap persona pateixi discriminació, desigualtat o aïllament de cap tipus per la seva condició, orientació sexual i/o identitat de gènere. La Casa Batlló és el primer museu del món que es va unir a la desfilada de Pride Barcelona en l’edició de 2018. L’equip de la Casa Batlló, juntament amb més de 70 músics de la companyia Music Has No Limits, així com ballarins i acròbates, van fer possible un espectacle del qual van gaudir més de 60.000 assistents.  La Casa Batlló, amb el lema “La Casa de tots”, va celebrar l’amor, la diversitat i la llibertat.

Les accions de la Casa Batlló a favor del col·lectiu LGBTI contribueixen als Objectius del Desenvolupament Sustentable que l’any 2015 la UNESCO va incloure al  Document de Polítiques per a la integració de la perspectiva del Desenvolupament Sustentable en els processos de la Convenció del Patrimoni Mundial. Aquest document promou que els llocs inclosos en el Patrimoni Mundial siguin llocs exemplars per a l’aplicació dels més alts estàndards per al respecte i la realització dels drets humans.

La dedicació de la Casa Batlló a la promoció del respecte als drets LGBTI l’han convertit en pionera en l’àmbit del Patrimoni Mundial i els Museus a Barcelona i a nivell mundial, com ho han demostrat els intercanvis que s’han mantingut amb institucions internacionals com elConsell Mundial de Museus (ICOM) i el Consorci per a la Celebració dels 50 anys d’Stonewall a Nova York.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: