Es roda “No mataràs”, la nova pel•lícula de David Victori, amb participació de TV3

Text – Redacció- Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Durant sis setmanes s’està rodant a Barcelona el thriller nou del cineasta manresà David Victori, “No mataràs”, que compta amb la participació de TV3.

NoMataras-06.jpg

Del 23 de maig al 2 de juliol s’està rodant a Barcelona la pel·lícula de David Victori “No mataràs”. La cinta, ​​protagonitzada per Mario Casas i Milena Smit, compta amb la participació de TV3, Televisió Espanyola i Movistar +, i arribarà als cinemes l’any que ve, distribuïda per Filmax.

NoMataras-04.jpg

“No mataràs” explica la vida d’en Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a cuidar el seu pare malalt i que decideix reprendre la seva vida després de la mort del pare. Justament quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia inquietant i sensual que convertirà una nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada portaran el Dani fins a un punt en què es plantejarà coses que no s’hauria pogut imaginar mai.

Del thriller, en va parlar el director en la visita de rodatge d’ahir, habilitada per als mitjans, en una botiga de tatuatges del barri del Poblenou de Barcelona. David Victori ha definit la història del Dani com la “d’un bon noi amb una moral i ètica molt admirables que, després de cuidar durant molts anys el seu pare malalt, finalment acaba morint. Un cop mort, ha de refer la seva vida i buscar fites noves i, en aquesta recerca, una nit troba una noia meravellosa, la Mila, i s’hi queda atrapat.” “La pel·lícula ha de ser, des del primer moment, una experiència sensorial amb el personatge. Un viatge en primera persona, en què l’espectador ha de sortir de la sala sentint el mateix que viu el personatge. En aquesta transformació, el llenguatge cinematogràfic era molt important per viure el viatge del personatge.”

NoMataras-01.jpg

Mario Casas, protagonista del film, ha ampliat aquesta part sensorial de la pel·lícula mencionada pel director: “L’oportunitat que ens ha donat el David ha estat de no cenyir-nos al text i d’experimentar les situacions de la manera més realista possible. Per exemple, he viscut un pla seqüència de més de 41 minuts. És una pel·li que estem intentant fer amb molta veritat i molt realisme. Com a actor, intento donar al David [Victori] molt de material perquè es pugui acollir a aquesta veritat.

NoMataras-09.jpg

Milena Smit, d’altra banda, ha definit el seu personatge com “una noia que ho ha passat molt malament, amb molts traumes personals, fregant la inestabilitat emocional, però que tot el que fa, ho sent de veritat i per això s’arrisca. Prefereix penedir-se d’haver fet alguna cosa, que de no haver-ho intentat.”.

Milena.jpg

La pel·lícula, protagonitzada per Mario Casas i la debutant Milena Smit, es podrà veure a les sales de cinemes l’any que ve.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s