“La sombra de la ley”, producció amb la col•laboració de TV3, rep 15 nominacions als Premis Mestre Mateo

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

“La sombra de la ley” ha estat, juntament amb el film “Trote”, la pel·lícula que més nominacions ha rebut en la 17a edició dels premis gallecs Mestre Mateo. La producció amb participació de TV3 opta a 15 nominacions en 11 categories, entre les quals destaca la categoria de millor llargmetratge i millor direcció, per a Dani de la Torre.

207692 copia.gif

Per altra banda, Michelle Jenner i Luis Tosar competeixen pel premi a millor interpretació protagonista i Adriana Torrebejano i Ernesto Alterio ho fan pel guardó a millor actriu i actor de repartiment. La pel·lícula també ha quedat finalista en les categories de millor guió, millor direcció d’art, millor direcció de fotografia, millor direcció de producció, millor maquillatge i perruqueria, millor vestuari, millor muntatge, millor so i millor música original.

En la 33a edició dels Premis Goya, la pel·lícula va estar nominada a les categories de millor música original, millors efectes especials, millor maquillatge i perruqueria, millor direcció de fotografia, millor direcció artística i millor disseny de vestuari, i es va emportar els premis per a aquestes tres últimes. També va rebre tres nominacions la passada edició dels Premis Gaudí, per optar al premi per millor disseny de vestuari, millor maquillatge i perruqueria i millors efectes especials.

La cerimònia del lliurament dels Premis Mestre Mateo, que tindrà lloc el dissabte 2 de març, serà presentada per l’actriu, guionista i directora Sonia Méndez.

Sinopsi

LSDLL_CARTEL_ONLINE copia.gif

Situada l’any 1921 a Barcelona, “La sombra de la ley” explica el caos i l’agitament d’una societat crispada, protagonitzada pels crims, els disturbis i els negocis il·legals. La pel·lícula ens mostra els enfrontaments violents entre gàngsters i anarquistes a la ciutat comtal.

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: