Comença el rodatge de la pel·lícula “Cordes”, amb la participació de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

“Cordes”, un thriller claustrofòbic, ha començat a rodar-se a València, on es gravarà entre el gener i el febrer. El film està dirigit per José Luis Montesinos, que afronta el seu primer llargmetratge després d’haver guanyat el Premi Gaudí i el Premi Goya pel curtmetratge “El corredor”. La pel·lícula està protagonitzada per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner.

CUERDAS-18E-1090.jpg

És una producció de Bastian Films, Gaia Audiovisuals i Subete al tren AIE, en coproducció amb Numintec, que compta amb la col·laboració de l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), l’Institut Valencià de Cultura (IVAC) i la participació de TV3.

Sinopsi

SEC16_18_2_1.4.1.jpg

Un desgraciat accident deixa incomunicada l’Elena, una jove tetraplègica, en una masia al camp. Allà només hi ha l’Athos, un gos especialment ensinistrat per ajudar-la. Però qui hauria de ser el seu millor amic, ha contret una malaltia estranya i es converteix en el seu pitjor enemic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: