La banda internacional de heavy metal Mägo de Oz porta la seva gira “30 Aniversari” de grans èxits a La Daurada · Vilanova el pròxim 1 de febrer

Text -Redacció- Premsa La Daurada. 

El  pròxim 1 de febrer, a les 22.00h, Mägo de Oz, la millor banda de heavy metal simfònic del país, aterra amb la seva “Gira 30 aniversari a la sala de concerts de La Daurada, a Vilanova i la Geltrú.  La formació acaba de publicar fa dues setmanes un avançament del seu pròxim treball “Ira Dei” -que veurà la llum aquest 2019- superant un milió de reproduccions a Youtube amb el tema “La Cantiga de las Brujas”.

Sin título-1.gif

L’èxit de Mägo de Oz traspassa fronteres a un costat i l’altre de l’Atlàntic i també al continent europeu, amb centenars d’actuacions als grans recintes de la geografia espanyola i països com Mèxic, Colòmbia, Xile, Estat Units, Perú, Costa Rica, Itàlia, Anglaterra, Rússia o França, entre d’altres. Fundada l’any 1989 pel baterista Txus di FellatioMägo de Oz és reconeguda per la seva peculiar proposta musical i de posada en escena espectacular, on barreja estils com el heavy metal i el hard rock amb estils clàssics com música celta, folk metall, power metall, clàssica i rock & roll.

 La seva discografia és molt rica amb peces que els han convertit a aquestes alçades de la seva trajectòria en un grup de culte per a una munió de seguidors que omplen els seus concerts. Alguns dels seus temes més emblemàtics són“Fiesta pagana”, “Diabulus in música”, “La danza del fuego”, “La cantata del diablo”, “Molinos de viento”, “La costa del silencio” o “Hasta que el cuerpo aguante”. Actualment estan immersos en l’espectacular gira “30 Aniversario”, un potent directe que tindrem l’oportunitat de gaudir a la pista central de La Daurada, a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

 MÄGO DE OZ EN CONCERT “GIRA 30 ANIVERSARIO”

 DIVENDRES 1 DE FEBRER · 22.00H

(PORTES OBERTES A LES 21.00H)

 Entrada general: 22,00€ (+2,50€ despeses de gestió)

http://bit.ly/LaDaurada_MagodeOz

LA DAURADA

Plaça Trajo de Garbí, s/n · Moll de Ponent

VILANOVA I LA GELTRÚ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s