La pel·lícula “Els dies que vindran”, amb participació de TV3, s’estrenarà al Festival de Cinema de Rotterdam

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

“Els dies que vindran”, la nova pel·lícula de Carlos Marques-Marcet, que compta amb la participació de TV3, es presentarà al Festival de Rotterdam on, a més, participarà en el premi Tiger Competition.

Sin título-5.gif

Del 23 de gener al 3 de febrer se celebra a Rotterdam el festival de cinema, on la pel·lícula “Els dies que vindran” farà la seva “première” oficial, encara que està previst que s’estreni als cinemes al juny.

Sinopsi

La Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan “embarassats”. Durant nou mesos se seguirà l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l’embaràs creixen.

El llargmetratge, protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez Soto, presenta un relat minuciós d’aquests nou mesos utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors protagonistes. La pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

Fitxa tècnica

 Direcció: Carlos Marques-Marcet

Guió: Clara Roquet, Coral Cruz (“Incerta glòria”) i Carlos Marques-Marcet

Direcció de fotografia: Álex García

Música: Maria Arnal i Marcel Bagés

“Els dies que vindran” està produïda per Lastor Media i Avalon P.C, amb el suport del ICAA, ICEC, i la participació de Movistar+ i TV3.

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: