JOAN VÀZQUEZ presenta el seu nou musical “Ciutat de Gespa”

Text – Redacció-Prensa Ciutat de Gespa. Foto – Premsa Ciutat de Gespa.

Del 12 de desembre al 13 de gener tindrà lloc al Teatre Maldà de Barcelona l’estrena de CIUTAT DE GESPA, el nou musical protagonitzat per Joan Vázquez, basat en la vida de Federico García Lorcaa Nova York i la influència que té sobre ell la poesia de Walt Whitman, i que compta amb la participació de l’equip artístic responsable de l’exitós musical Paquito Forever.

thumbnail_Ciutatdegespa_p.jpg

L’obra ens transporta fins l’any 1929, quan Federico García Lorca porta uns mesos vivint a Nova York, allunyat per primer cop del seu país, la seva família i deixant enrere un fracàs sentimental. La seva mirada s’està tornant radical, fosca, horroritzada per la crisi econòmica, la discriminació i la soledat de la gran ciutat. Una nit, intentant preparar una conferència que ha de donar a la Universitat de Columbia, Lorca rep una visita inesperada.

Joan Vázquez ha estat guanyador del Premio de Teatro Musical a Millor Actor Destacat per Paquito Forever, musical que també ha estat nominat al Premi de la Crítica a millor musical i que s’ha representat a Londres. També destaca el seu espectacle Something’s Coming, tribut a Sodheim, que, després d’una llarga temporada a l’Almeria Teatre, es va poder veure tant a Nova York com a Londres. Ha actuat en altres obres com Renard o El Llibre de les Bèsties, Hair, El Musical: Grandes Éxitos i Flor de Nit, espectacle guanyador del Premi Butaca al Millor Musical 2015.

CIUTAT DE GESPA és un musical de Gerard Alonso (Le Llaman CoplaOjos VerdesL’Esquella de la TorratxaT’estimo -ets perfecte- ja et canviaré, Paquito Forever) amb direcció de Víctor Ávaro (Don Quichotte, UBUadella, Krapp, El Casament dels Petits Burgesos, The Black Rider, ¡Ay, Carmela!, Paquito Forever) i coreografia de Beàlia Guerra (PolòniaLa Família IrrealThe Black RiderGuapos i PobresFlor de Nit, Paquito Forever).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s