TVE Catalunya estrena ‘La meva mascota i jo’, dimecres 30 de maig a les 20h a La 2

Text – Redacció-Premsa TVE. Fotos – Premsa TVE. 

TVE Catalunya estrena ‘La meva mascota i jo’, un programa dedicat als animals. Descobrirem animals de companyia i algunes associacions i entitats que es dediquen a la protecció i la cura dels animals. En el primer capítol en Martí iniciarà la recerca de la seva mascota ideal per tot Catalunya i la Gisela ens revelarà els secrets de la Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona.

portada.jpg‘La meva mascota i jo’ és un programa d’animals diferent. Dividit en tres parts, per un cantó, seguim la pista d’en Martí, un noi que busca la mascota més divertida, tendra i original de Catalunya. D’altra banda, la cantant i actriu Gisela ens descobrirà diferents aspectes del món relacionat amb els animals de companyia, com la tasca que realitzen els centres que cuiden i recuperen animals ferits. I finalment, donarem veu a personatges coneguts, que ens presentaran la seva mascota i ens explicaran què representa per ells. Tot això, acompanyat de les imatges més divertides descobertes a les xarxes i enviades pels nostres espectadors. A en Martí l’acompanyarà una veu en off una mica diferent, interpretada per la periodista Sílvia Tarragona. Serà una veu conscient de ser-ho i els personatges que apareixen en pantalla, com en Martí, la sentiran i hi interactuaran.

Sin título-5 copia.jpg

Sin título-1 copia.jpg

En el capítol d’estrena del programa, en Martí emprèn la recerca de la seva mascota ideal i coneixerà la Lou, una gossa que busca tòfones. Per la seva banda, la Gisela ens presentarà la Margarita, una gateta molt especial. I precisament la Gisela serà qui ens acompanyarà a visitar La Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona.

Sin título-4 copia.jpg

Sin título-2 copia.jpg

Sin título-6 copia.jpg‘La meva mascota i jo’ és el nou programa d’animals en català de La 2, presentat per en Martí i la cantant Gisela, s’emet els dimecres a les 20h.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s