Mishima i Ramon Mirabet, caps de cartell del Sons Solers 2018

Text – Redacció-Premsa Sons Solers. Fotos – Premsa Sons Solers.

Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 13 de juliol, del Sons Solers. Després d’exhaurir totes les entrades en les dues darreres edicions, el festival de Finca Mas Solers tornarà a comptar enguany amb un cartell de luxe format per Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom i Guillem Roma.  

DSC_1257.jpgLa roda de premsa celebrada dilluns va comptar amb la presència de Cristina Muñoz, directora de Finca Mas Solers, que ha agraït el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i ha destacat que “el Sons Solers és un festival ja plenament consolidat”. També ha estat l’encarregada de desvetllar una de les novetats d’enguany, com és el “trasllat de la zona gastronòmica al bosc per tal de deixar l’espai lliure fums i soroll i millorar així la qualitat”.

Per la seva banda, Jordi Bernet, director del festival, ha remarcat que “Finca Mas Solers és un espai idíl·lic i meravellós”. Fa 4 anys que “ens plantejàvem què podíem fer per posar aquest espai a disposició de la ciutadania. I vam apostar per fer un festival diferent a la resta, que aposta per la qualitat per damunt de la quantitat, i amb l’ajuda de Bankrobber el nostre slow festival ja és una realitat consolidada”.

 Per altra banda, Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes s’ha mostrat orgullosa de que la vila pugui acollir “un festival magnífic com el Sons Solers”. El festival “quadra molt bé amb l’ADN de Sant Pere de Ribes, té el territori i el país com un actiu cultural de primer ordre”. A més a més, ha remarcar que “poder col·laborar amb la Finca és molt especial, sempre tenim les seves portes obertes.”  

 Slow Festival únic al territori

image008.jpgDes dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades… A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta a Catalunya unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

La seva àmplia i variada oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la Finca s’hi pot gaudir d’una zona chill out, espai gastronòmic i una zona de cocteleria. Com és habitual, el festival tornarà a comptar amb aparcament gratuït (aforament limitat) i la moneda oficial serà el Sonso, que tindrà un valor de 2,5€ i es bescanviarà a l’interior del recinte.

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

eix-son-solers-2018-102598.JPG

MISHIMA

Considerada com una de les bandes de referència del pop català, Mishima arriba al Sons Solers per presentar Ara i res (2017), el seu vuitè i últim treball en el que els barcelonins deixen enrere un to metafòric i aposten per cançons més narratives. Amb un so més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però a la vegada més literari i amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues; Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) aconsegueixen abraçar una maduresa indefugible.

RAMON MIRABET

Després del seu exitós pas per la tercera edició del festival, Ramon Mirabet torna al Sons Solers per presentar el seu esperat nou disc, que veurà la llum aquesta primavera. Amb la seva veu trencada com a senya d’identitat, plena de matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i emocions, no hi ha dubte que Mirabet tornarà a ser un dels artistes de l’any. I així ho fan presagiar les xifres de la seva darrera gira, seguida per més 140.000 persones en més de 90 concerts repartits entre sales, teatres i els principals festivals d’arreu del país.

ANIMAL

Dos anys després de la publicació del seu primer disc, Animal s’ha consolidat com una de les apostes més fortes als Països Catalans. Amb Gerard Aledo (àlies Goku) al capdavant del projecte, la banda catalana arriba al Sons Solers per presentar La melodia del foc (Halley Records, 2018), un disc canalla i a la vegada romàtic en el que demostren un estil madur i potent. Una barreja de sonoritats pop, folk, rock, reggae i soul que, juntament amb la seva fórmula festiva, conformen un so propi que fa de cada concert un esdeveniment únic per a tots els públics.

LUTHEA SALOM

Nascuda a Barcelona, criada al Canadà i establerta a Nova York, Luthea Salom practica una barreja de folk i pop independent basat en melodies suaus, delicades i minimalistes que reconforten l’esperit.

Autora de Blank piece of paper, banda sonora de la sèrie “Cites” de TV3, la cantant i compositora catalano-canadenca arriba al Sons Solers amb cinc àlbums a les seves esquenes. A Garden To Dream In (Subterfuge Records, 2016), el seu darrer disc, manté el seu estil melancòlic però hi suma una composició més complexa que retorna a les arrels del seu debut.

GUILLEM ROMA

La música d’en Guillem Roma desprèn poesia, naturalitat, riquesa melòdica i, sobretot, connexió amb el públic. Des de la publicació del seu darrer treball, Connexions (Sulawesi Records, 2017), l’artista osonenc no ha parat d’escampar el bon rollo i la frescor que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb la força emergent de les coses lliures i amb veu pròpia.

Entrades a la venda 

Les entrades anticipades per assistir al Sons Solers tenen un preu de 30€ i es poden adquirir al web www.sonssolers.cat. En cas que no s’exhaureixin, el mateix divendres 13 de juliol es podran adquirir a taquilla per 35€. Cal recordar que el festival ha exhaurit la totalitat de les entrades en les dues darreres edicions. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s