Aquest Sant Jordi, Casa Batlló presenta una exposició d’art sobre l’amor i torna a vestir la seva façana amb roses 

Text – Redacció-Premsa Casa Batlló. Fotos – Premsa Casa Batlló.

Casa Batlló, un monument arquitectònic amb una àmplia simbologia relacionada amb la Llegenda de Sant Jordi, presenta una campanya on l’amor és el protagonista dins del marc romàntic que representa aquesta festivitat. A més, seguint amb la tradició dels últims anys, Casa Batlló tornarà a cobrir la façana amb un mantell de roses que adornaran les seves balconades i la tribuna.

Sin título-2 copia.jpgDel 20 d’abril al 12 de maig, Casa Batlló acollirà l’exposició d’art ‘Inject Love’, amb 23 obres que ocuparan les diferents estances de la Casa i que el visitant podrà descobrir durant el recorregut de la seva visita. Segons Josep Maria Civit, comissari de la mostra, “aquesta exposició permet explorar metafòricament l’amor, tant pel que representa l’obra en si mateixa com pel diàleg que es genera entre les diferents instal·lacions i la seva ubicació”. Les diferents escultures, fotografies i instal·lacions que formen part de la mostra proposen dialogar sobre l’amor amb un cert to irònic, recordant com ens hem sentit en algun moment de les nostres vides en relació a l’amor romàntic. Alhora, l’exposició ofereix idees creatives i alternatives per millorar les típiques demostracions d’amor, recordant la importància de l’amor des del prisma humanístic i social. Un art que troba el seu lloc tant en espais públics com en galeries.

CasaBatlló_SantJordi_4 copia.jpg

Els artistes

La parella artística d’origen belga formada per Brusse i Hanse Cora (‘Inject Love’) porta gairebé una dècada explorant la temàtica de l’amor a través de l’art plàstic i visual. Tots dos conceben l’amor no només amb una visió romàntica, sinó també com a motor del creixement emocional, intel·lectual, artístic i espiritual.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: