Lluís Homar, a “El divan”, de Sílvia Cóppulo

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Diumenge, 1 d’abril, a les 23.45, a TV3, l’actor Lluís Homar és el protagonista del programa “El divan”, amb una entrevista que es podrà sentir també a Catalunya Ràdio el dissabte 7, a les 13.05.

LLUIS HOMAR I SÍLVIA CÓPPULO 02.jpgL’actor i director teatral Lluís Homar (Barcelona, 1957) mostra, amb la gran honestedat que el caracteritza,  la seva fragilitat com a ésser humà: riu quan recorda la rivalitat que mantenia damunt de l’escenari amb l’actriu Anna Lizaran i les seves trobades amoroses en la vida real i també plora quan explica la por que li ha provocat tota la vida viure pendent de ser acceptat i d’arribar a ser el millor.

LLUIS HOMAR 01.jpg

“La força rau en la vulnerabilitat”, assegura un Homar enamorat dels seus fills, que està considerat el millor Manelic de “Terra baixa” i que ara interpreta un gran “Cyrano” al Teatre Borràs de Barcelona. Assegut a “El divan” de Sílvia Cóppulo, l’actor interpreta el paper més important de la seva vida: fa de Lluís Homar.

LLUIS HOMAR 09Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant “El divan”. El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

“El divan” s’emet els diumenges a TV3, a les 23.35, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s