Sugar torna amb més música i més artistes que mai!

el

Text – Redacció-Premsa Sugar, el Musical. Fotos – Premsa – Sugar, el Musical.

El dijous dia 29 de juny el musical de Broadway produït per Som-hi Films inicia la seva tercera temporada traslladant-se al Teatre Tívoli de Barcelona.

El musical inspirat en la pel·lícula de Billy Wilder – Con faldas y a lo loco (Some Like it Hot)- va ser finalistes dels Premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle musical o líric, compta amb el Premi de la Crítica al Millor Musical 2015 i 4 nominacions als premis Butaca 2016.

Un musical petit que es fa gran

És gràcies a l’èxit del públic i la crítica que Sugar, una producció modesta dirigida per Pau Doz, ha aconseguit passar d’un teatre amb aforament de 200 localitats a un altre de més de 1500. Es va estrenar al Teatre Gaudí la temporada 2015-2016 i va exhaurir entrades, igual com va passar la temporada passada (2016-2017) a l’Eixample Teatre, amb un total de més de 15.000 espectadors entre els dos teatres.

En aquesta nova etapa al Teatre Tívoli, l’espectacle comptarà amb una escenografia i so molt més acurat tenint en compte la diferència d’espai del teatre, i s’afegeixen tres nous artistes al repartiment amb un total de 18 actors i 5 músics en directe sobre l’escenari. L’obra, dirigida a tots els públics, compta amb una altra novetat, i és que serà interpretada en castellà.

El Teatre Tívoli obre les seves portes per realitzar una temporada de 4 úniques setmanes que s’iniciarà el pròxim dia 29 de juny i conclourà el 30 de juliol. Les entrades, ja a la venda, es  poden adquirir a sugarelmusical.com o a Grup Balaña.

SUGAR – Ningú no és perfecte

El musical de Broadway, estrenat el 1972 al Majestic Theatre de NYC, està basat en la pel·lícula Some Like It Hot – Con faldas y a lo loco (1959), una història escrita per Robert Thoeren i Michael Logan, dirigit per Billy Wilder i amb Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon com a actors principals. És la comèdia per excel·lència del cinema nord-americà, guanyadora d’un Oscar i 3 Globus d’or.

La història està ubicada a Chicago el 1929, durant el període de la llei seca nord-americana, quan dos músics es veuen obligats a marxar de la ciutat després de ser testimonis d’un enfrontament entre dues bandes de gàngsters.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s