Generació de merda, al Teatre Gaudí. Darreres funcions, fins al 2 de juliol

el

Text – Redacció-Premsa Generació de Merda. Fotos  – Josep Martín.

La comèdia musical Generació de Merda acaba al Teatre Gaudí el dia 2 de juliol. Aquesta és la història d’una comèdia musical, anomenada Generació de Merda, que, després del seu inici ara fa tres anys, ja s’ha representat al Jove Teatre Regina, al Poliorama i a l’Eixample Teatre, i des de fa uns dies ha arribat i ho ha fet amb més força que mai (amb músics en directe), al Teatre Gaudí de Barcelona.I també ho ha fet amb un espectacle completament renovat i que va celebrar el passat 15 de juny  les 100 funcions.

Al davant de Generació de Merda hi ha dos artífexs del projecte que, des que van col·laborar junts l’any 2007 al Teatre Llantiol amb la (també) comèdia musical 1 MUSI…CAL? (paròdies musicals amb crítiques socials), ja van saber que formaven un bon tàndem: Xavi Morató, guionista de El Jueves des de fa 10 anys i qui ja té el premi Born (el guardó més prestigiós que pot guanyar un dramaturga L’Estat) a les seves mans, és l’autor del text, acompanyat també per Gerard Sesé, amb un llarg recorregut al mónmusical amb més de 5 CS al mercat, qui posa les notes concordants a la lletra de l’espectacle (més enllà que tothom espera les seves intervencions;”>molt divertides”>ja que també participa a Generació de Merda com a actor).

Foto – Josep Martín

Fa anys enrere, a Morató i a Sesé, els va unir la comèdia, fet que també va quedar palès quan van tornar a treballar conjuntament a “>The Felieuttes, Teatre Maldà, 2015), un musical còmic sobre la cantant Núria Feliu, i com ells mateixos confessen “>va ser un musical passat de voltes”, però admirat també per la mateixa Feliu.

Foto – Josep Martín

El Gerard més enllà de ser el pianista de l’espectacle, també n’era actor. Amb Generació de Merda¡ fan una crítica de la realitat a través de situacions(problemes que ens creen angoixes constants. Morató diu que “som la generació més preparada de la història, però potser no en sabem tant com diem. Durant tot l’espectacle ens en riem de nosaltres mateixos perquè formem part  d’aquesta generació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s